Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

De ‘wand’ of de ‘pinpoint’ vibrator? 3 experten over hoe je de juiste vibrator kiest

Een pakje zelfliefde onder de kerstboom? Er is veel rond vibrators te doen geweest dit jaar. De coronacrisis en bijhorende huidhonger zit daar ongetwijfeld voor iets tussen. Onlangs raadde ‘The Crown’- actrice Helena Bonham Carter (54) vrouwen zelfs aan om een vibrator te kopen. Helemaal geen slecht idee, maar hoe begin je eraan? Een vibratorinfluencer en twee seksuologen helpen je een handje. “Door het vibrerende oppervlak wordt de héle clitoris gestimuleerd, in plaats van alleen het zichtbare knopje.” 

2 reacties

 • phil smedts

  1 maand geleden
  Waarom enkel speeltjes voor vrouwen ?
 • Andy Van de Velde

  1 maand geleden
  Boeiende materie.... mss kan HLN filmpjes tonen hoe ze juist gebruikt moeten worden en kunnen deze ‘experten’ een bijdrage leveren in de filmpjes? Btw ik ben sarcastisch!
 1. Kasper (45) vindt in Engelse toeriste Megg zijn perfecte liefdesmatch: “We deden het op een tapijt gemaakt van kokosvezel tot onze knieën open lagen”
  PREMIUM

  Kasper (45) vindt in Engelse toeriste Megg zijn perfecte liefdes­match: “We deden het op een tapijt gemaakt van kokosvezel tot onze knieën open lagen”

  “Omdat ze nog maar net in de stad was aangekomen, stelde ik haar voor om haar de dag erop te gidsen. Ze keek me lang aan. Toen verscheen er een ondeugend lachje op haar gezicht. ‘Ik dacht dat we morgen samen zouden wakker worden.’ Kasper is 30 wanneer hij de Engelse toeriste Megg in zijn stamkroeg ontmoet. Zij is op citytrip in Antwerpen, maar in plaats van de stad laat hij haar alle hoeken van de kamer zien. Vijftien jaar later ontmoeten ze elkaar nog steeds. Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, vrij van oordeel. Deze week lees je de superseks van Kasper.
 1. Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"
  Play

  Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"

 2. Hilke kocht cryptomunten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"
  Play

  Hilke kocht cryptomun­ten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"