Volledig scherm

De tien geboden van casual seks

Casual seks is zelden echt vrijblijvend. Vooral voor vrouwen eindigt het vaak in frustraties, een berg verwijten en spijt. Mannen lijken daarentegen beter in het onderhouden van casual seksrelaties. De stelling dat ze seks en emoties beter kunnen scheiden, heeft daar wellicht weinig mee te maken. Ze kiezen gewoon veel bewuster (en beter) met wie ze het doen. Daarom dames: de tien geboden van het casual vrijen.

  1. Nathalie Goossens (49), de vrouw van VTM-journalist Faroek Özgünes: “Faroek heeft me moeten temmen. Ik was nogal een wilde”
    PREMIUM

    Nathalie Goossens (49), de vrouw van VTM-journalist Faroek Özgünes: “Faroek heeft me moeten temmen. Ik was nogal een wilde”

    In ‘Faroek’ gaat VTM-journalist Faroek Özgünes (56) volgende week op zoek naar sporen van misdaad. Maar zijn Grote Liefde kwam hij twintig jaar geleden al op het spoor: Nathalie Goossens (49) is haar naam en ze werkt als Head of Client Operations bij Ingenico. We leggen haar de zesendertig ‘liefdesvragen’ van hoogleraar psychologie Arthur Aaron voor en ontdekken dat de eeuwenoude leuze waar is: opposites attract. “Faroek is alles wat ik niet ben. Maar ik wíl ook niet dat we te veel op elkaar zouden lijken.”