thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

De ongeschreven regels van het daten

We weten dat we vlot en vriendelijk moeten zijn op een date en dat humor kan helpen om het ijs wat te breken. Toch zijn er ook heel wat dingen die we doen of denken op een afspraakje waarover we niet vaak praten. Ontdek ze hier.

  1. Succesvol flirten via sms doe je zo

    Succesvol flirten via sms doe je zo

    In de wereld van smartphones en sociale media is het niet moeilijk om al eens tilt te slaan bij de vele berichten die we ontvangen. Iedereen heeft zo zijn eigen manier van sms'en en vergeet al wel eens een paar letters toe te voegen. Bij het flirten en daten maken we vaak gebruik van mysterieuze gebaren en geestesspelletjes. Tenzij je jouw mogelijke geliefde niet gek wil maken, zijn hier een paar tips van datingexpert Caroline Brealey om de sms'jes verstaanbaar en toch geboeid te houden.
  2. Zelf je spiraal verwijderen? Probeer deze nieuwe TikTok-hack vooral niet zelf uit

    Zelf je spiraal verwijde­ren? Probeer deze nieuwe Tik­Tok-hack vooral niet zelf uit

    Wie TikTok zegt, zegt gekke lifehacks. Het platform geeft ons alsmaar meer tips en tricks om ons leven gemakkelijker te maken. Hoewel er daar een heleboel leuke tussen zitten, zoals het krullen van je haar zonder krultang, vind je op het platform ook regelmatig gevaarlijke filmpjes. Nu verschijnen video’s waarin meisjes eigenhandig hun spiraaltjes verwijderen. Thuis ook proberen? Gynaecologe Mariline Gebruers waarschuwt en stelt dat het haast onmogelijk is.