Bruce Willis (59) en Emma Heming (36) zijn dolgelukkig
Volledig scherm
Bruce Willis (59) en Emma Heming (36) zijn dolgelukkig © EPA

De mystiek van de oudere man onder de loep

Hollywoodkoppels geven vaak het voorbeeld, maar ook in het dagelijkse leven zien we soms een oudere man verkeren met een jongere vrouw of andersom. Vooral in deze tijd van het jaar blijken nieuwe relaties plots overal op te duiken, denk maar aan het gerucht over Chris Martin en Jennifer Lawrence. Zo vlak na de vakantie treedt het scheidingsseizoen weer in en worden nieuwe relaties aangeknoopt. Maar houden die nieuwe relaties wel stand?

 1. Artem (32) en Thomas (31) zijn uit elkaar, maar er hangt nog spanning in de lucht: “Ik weet liever niks over zijn nieuwe liefdesleven”
  PREMIUM

  Artem (32) en Thomas (31) zijn uit elkaar, maar er hangt nog spanning in de lucht: “Ik weet liever niks over zijn nieuwe liefdesle­ven”

  De jonge Artem en Thomas zitten allebei in de modewereld en leren elkaar kennen in Shanghai. Hun intense romance overstijgt landsgrenzen, taalbarrières en tijdzones, maar van hun gezamenlijke toekomstplannen komt nooit iets in huis. De afstand begint te zwaar te wegen en het koppel maakt er een eind aan. En toch: wanneer ze nu afspreken, hangt nog altijd spanning in de lucht. “We horen elkaar ook weer elke dag. Als we morgen allebei op dezelfde plek belanden, flakkert het vuur misschien weer op?” Alle andere artikels uit het dossier ‘Ex-files’ lees je hier.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen