Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Dankzij internet bestellen we onze seksspeeltjes anoniem: “Net dat zorgt voor meer ongelukken”

Tarzan en Meneer Konijn zorgen in menige slaapkamer voor rode oortjes. En soms voor rode kaken: er zouden steeds meer ongelukken gebeuren met seksspeeltjes. Bovendien is zo’n vibrator niet altijd vervaardigd uit even prettig (lees: veilig) materiaal. Ook speelgoed voor volwassenen heeft nood aan spelregels, geven deze experts aan. “We weten allemaal wat seksspeeltjes zijn, maar weten niet goed waarvoor ze níét dienen.”

4 reacties

 • Willy De Neef

  2 jaar geleden
  Charlotte,dat echt geval valt wel plat na,laat ons zeggen 5 minuten he,en batterijen vervangen gaat niet,dat voordeel hebben die plastieke dan wel, De Neef Buggenhout
 • Steven Goossens Schenck von Toutenburg

  2 jaar geleden
  We leven wel in 2019, moeten we echt nog rooie oortjes krijgen om een speeltje te kopen?
 • Freddie Heremans

  2 jaar geleden
  Ja Charlotte, ECHT materiaal is wat anders dan dat plastic gedoe, maar het moet wEl ademen he? Veel plezier ermee!
 • Charlotte De greef

  2 jaar geleden
  Ik ben als vrouw echt niet geïnteresseerd in plastiek bij de seks. Geef mij maar het enige echte: een warme, ademende, mooie man!
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).