Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images/iStockphoto

Dankzij deze app hoef je nooit meer spullen op te halen bij je ex

Je lievelingstrui, je favoriete lipstick of de kristallen vaas van je oma die nog bij je ex staat? Met slechts enkele muisklikken staan ze zo weer voor je deur. Dankzij de gloednieuwe dienst Postdates gaat een koerier jouw spullen ophalen bij je voormalige vlam, of brengt hij achtergebleven spullen terug naar je ex. En zo hoef je jezelf nooit meer onnodig te kwellen. 

  1. Tips voor eeuwige liefde: Leen Dendievel en Christa Planckaert leggen uit hoe ze de ware vonden

    Tips voor eeuwige liefde: Leen Dendievel en Christa Planckaert leggen uit hoe ze de ware vonden

    Professor Alfons Vansteenwegen (KU Leuven) en seksuoloog en relatietherapeute Nynke Nijman gaven ons alle tips voor een langdurige, gelukkige relatie. Leen Dendievel (37) en Christa Planckaert (62) vonden de liefde, al weten ook zij dat de perfecte partner en eeuwige verliefdheid niet bestaan. Het is door te blijven werken aan je relatie en je liefde te koesteren, dat je een partner en vertrouwensband voor het leven hebt. “Het feit dat ik altijd kan terugvallen op dat veilige nest, is veel waard”, vertelt Dendievel.
  2. Chlamydia is de meest voorkomende soa in België. Nieuwe campagne Sensoa moedigt aan om te laten testen, bij nieuwe relatie én op oudere leeftijd

    Chlamydia is de meest voorkomen­de soa in België. Nieuwe campagne Sensoa moedigt aan om te laten testen, bij nieuwe relatie én op oudere leeftijd

    Hoe lang is het geleden dat je je liet testen op soa’s? Daar wil Sensoa, het Vlaams expertisecentrum voor seksuele gezondheid, je met hun nieuwe campagne #NuZijnWeZeker over doen nadenken. Zeker nu de zomervakantie start en de lockdown eindigt. Ze richten zich daarbij niet alleen op jongvolwassenen: ook oudere ‘herintreders’ zouden zich op tijd en stond moeten laten testen.