Volledig scherm
PREMIUM
© Ana Jarén

Daan (41) is vreselijk verliefd op zijn collega: “Mocht er een drankje of een pilletje bestaan om dit niet meer te voelen? Zeg het mij”

Elke week tekent Anke Michiels kleine en grote liefdesproblemen van lezers op. Seksuoloog en relatietherapeut Wim Slabbinck weet raad. Vandaag: Daan (41) is verliefd op een collega, die hem blijft aantrekken en afstoten. “Ik ben er zíék van. Mijn vrouw weet van niks.”

10 reacties

 • Carlos Simonis

  1 jaar geleden
  Wat is het echt, verliefdheid of pure geiligheid ?
 • Katrien Van Vosselen

  1 jaar geleden
  Verander dan van job hé. Probleem opgelost.
 • Marjokimbo@gmail.com Lolelalala

  1 jaar geleden
  Bedenk dat er meer is in het leven als uw piet achterna lopen en besef dat zij ook gewoon poept en piest als iedereen. Het is het niet waard, ga maar eens horen bij zij die op emotionele impulsen leven, hoe gelukkig zij zijn.
 • PETER VANDAELE

  1 jaar geleden
  Leef alsof het je laatste dag is, en leef, pak alles wat je kan.
 • willy van der Wijk

  1 jaar geleden
  tja we zijn allemaal van vlees en bloed !!!!!!!!!!
 1. Artem (32) en Thomas (31) zijn uit elkaar, maar er hangt nog spanning in de lucht: “Ik weet liever niks over zijn nieuwe liefdesleven”
  PREMIUM

  Artem (32) en Thomas (31) zijn uit elkaar, maar er hangt nog spanning in de lucht: “Ik weet liever niks over zijn nieuwe liefdesle­ven”

  De jonge Artem en Thomas zitten allebei in de modewereld en leren elkaar kennen in Shanghai. Hun intense romance overstijgt landsgrenzen, taalbarrières en tijdzones, maar van hun gezamenlijke toekomstplannen komt nooit iets in huis. De afstand begint te zwaar te wegen en het koppel maakt er een eind aan. En toch: wanneer ze nu afspreken, hangt nog altijd spanning in de lucht. “We horen elkaar ook weer elke dag. Als we morgen allebei op dezelfde plek belanden, flakkert het vuur misschien weer op?” Alle andere artikels uit het dossier ‘Ex-files’ lees je hier.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo