Links: An De Corte (30) en Sebastiaan De Vreeze (30), Rechts: Gregory Deschaeck (45) en Wendy De Craemer (40)
Volledig scherm
PREMIUM
Links: An De Corte (30) en Sebastiaan De Vreeze (30), Rechts: Gregory Deschaeck (45) en Wendy De Craemer (40) © Photo News

Corona stort ons halsoverkop in serieuze relaties. En dat is geen slechte zaak

Apocalypsing. Of: in een relatie stappen alsof het je laatste is. De nieuwste tendens in relatieland klinkt misschien onheilspellend, maar is het eigenlijk niet. ‘Dankzij’ de lockdown sloegen tal van kersverse koppels dit jaar de kalverliefde over en stortten ze zich in sneltempo in een serieuze relatie. Experts zijn fan: “Je komt er héél snel achter of de relatie werkt of niet.”

6 reacties

 • Wim Senecaut

  3 weken geleden
  ik zit op café komt een vrouw binnenlopen waarvan de auto kapot was, met een vriend samen gaan kijken hij heeft hem gemaakt. Ik praten met die vrouw die heel knap was achter haar aan gereden voor de zekerheid dat de auto bleef lopen, iets drinken bij haar thuis de volgende morgen heb ik ook nog een ontbijt gehad. Nu na 37 jaar is ze nog steeds bij mij en nog even knap.
 • Didier de Roy

  3 weken geleden
  "Mariage is a promise, but divorce is a business." Wanneer gaan mensen leren dat een stukje papier en de staat bemoeien biedt nodig is voor een koppel. De advocaten en rechters gespecialiseerd in scheidingen gaan weer goed hun zakken vullen.
 • ANITA MEULEMAN

  3 weken geleden
  Peter Verschelden Volgens mij geeft het helemaal geen zekerheid als je elkaar al heel lang kent (in relatie) dat het dan wel lukt. Ikzelf leerde mijn man kennen en amper korte tijd daarna woonden we samen. Na 19 maand touwden wij en nu 13 jaar later zijn we nog steeds gelukkig getrouwd. Ik ken meerdere voorbeelden die gedurende jaren een relatie hadden, trouwden en binnen de 2 daaropvolgende jaren de scheiding aanvroegen. Zo zie je maar. Elke relatie is verschillend.
 • David Hermans

  3 weken geleden
  Waar bemoeien al die zogenaamde 'experts' zich eigenlijk mee? Maar de mensjes zoeken het natuurlijk ook zelf, door om god-weet-welke-reden (narcisme? exhibitionisme?) hun hele emotionele en persoonlijke leven in de openbaarheid te gooien.
 • Pieter Verschelden

  3 weken geleden
  Hoe kan je nu met iemand trouwen die je nog maar een paar maanden kent?? Dat beloofd veel echtscheidingen de komende jaren
 1. Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"
  Play

  Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"

 2. Hilke kocht cryptomunten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"
  Play

  Hilke kocht cryptomun­ten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"