Paul en Christine: "Fijn is ook dat ik nu iemand heb naar wie ik op het einde van de dag in mijn zetel berichtjes kan sturen over alledaagse dingen"
Volledig scherm
PREMIUM
Paul en Christine: "Fijn is ook dat ik nu iemand heb naar wie ik op het einde van de dag in mijn zetel berichtjes kan sturen over alledaagse dingen" © Carline Vandercruyssen

Christine (55) en Paul (60) begonnen te daten in lockdown: “Door corona moet het wel traag gaan. Net goed”

Zo’n 15 procent van de bevolking gaat als single door het leven. Toch staan de meeste vrijgezellen wel open voor een relatie. In volle coronatijd gingen het aantal bezoekers­ van datingapps fors de hoogte in. En ook relatiebureaus kregen meer klanten. Christine (55) en Paul (60) vertellen openhartig waarom social distancing voor hun dates geen spelbreker was.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”