Foto van een bruid ter illustratie.
Volledig scherm
Foto van een bruid ter illustratie. © Getty Images/Cultura RF

Checklist: dit mag je als bruid niet vergeten mee te nemen op je trouwdag

Elke bruid wil met volle teugen genieten van haar trouwdag. Geen stress om een lipstick die uitgeveegd is, om de hoge pijnlijke hakken of om de strappless trouwjurk die na enkele uren plots naar beneden zakt. Daarom neem je voor de zekerheid het best een noodpakket mee. Wij vroegen aan Iris Decreus, oprichtster van House of Weddings, wat er zeker moet inzitten. 

0 reacties

 1. Hoe blijf je als koppel overeind als je partner transgender is? Zanger Sam Bettens: “Mijn vrouw Stef heeft even gerouwd omdat ze haar vrouw verloor”
  PREMIUM

  Hoe blijf je als koppel overeind als je partner transgen­der is? Zanger Sam Bettens: “Mijn vrouw Stef heeft even gerouwd omdat ze haar vrouw verloor”

  Acteur Elliot Page (bekend van de film ‘Juno’) scheidt twee maanden na zijn coming-out als transgender van zijn vrouw Emma Portner. Of het huwelijk eindigde door Pages transitie, is niet zeker. Maar het zet aan het denken. Kan een relatie overeind blijven als een partner van geslacht verandert? Voor zanger Sam Bettens luidt het antwoord ‘ja’, al zwommen hij en zijn vrouw Stef ook woelige waters door. “Ik zat met de angst dat ze me niet meer aantrekkelijk ging vinden. Maar uiteindelijk is mijn transitie net iets spannends voor ons geworden.” Psycholoog-seksuoloog Els Elaut begeleidt transpersonen en hun partners. “Sommige koppels gaan op zoek naar creatieve oplossingen.”
 1. Tips voor eeuwige liefde: Leen Dendievel en Christa Planckaert leggen uit hoe ze de ware vonden

  Tips voor eeuwige liefde: Leen Dendievel en Christa Planckaert leggen uit hoe ze de ware vonden

  Professor Alfons Vansteenwegen (KU Leuven) en seksuoloog en relatietherapeute Nynke Nijman gaven ons alle tips voor een langdurige, gelukkige relatie. Leen Dendievel (37) en Christa Planckaert (62) vonden de liefde, al weten ook zij dat de perfecte partner en eeuwige verliefdheid niet bestaan. Het is door te blijven werken aan je relatie en je liefde te koesteren, dat je een partner en vertrouwensband voor het leven hebt. “Het feit dat ik altijd kan terugvallen op dat veilige nest, is veel waard”, vertelt Dendievel.
 1. Feestvierders vluchten van lockdownfeest als politie aankomt
  Play

  Feestvier­ders vluchten van lockdown­feest als politie aankomt

 2. Aanhangwagen gaat overkop na slippartij
  Play

  Aanhangwa­gen gaat overkop na slippartij