Roxanne Wellens
Volledig scherm
PREMIUM
© Roxanne Wellens

Cas ontmoet op Tinder de liefde van zijn leven: “Het was een genot om haar prachtige rondingen in mijn handen te voelen”

“We kwamen die kamer binnen. ‘Ik kan echt niet meer wachten’, zei ik. In één ruk trok ik haar kleedje uit. We doken het bed in en vreeën anderhalf uur non-stop.” Cas (32) ontmoet de knappe Sophie (22) op Tinder. Ze vrijen de sterren van de hemel, maar hun verhaal eindigt tragisch. “De eerste berichtjes volgden snel, en ons gesprek zette zich niet lang daarna voort op Whatsapp. Binnen de kortste keren stuurden we dag en nacht. Zij zat ook in een langere relatie, net als ik. En ook zij was haar partner nog nooit ontrouw geweest.”

 1. Leen gaat naar een seksfeestje in het thema van de film Eyes Wide Shut: “We voelden de blikken van de andere gasten op onze naakte lichamen”
  PREMIUM

  Leen gaat naar een seksfeest­je in het thema van de film Eyes Wide Shut: “We voelden de blikken van de andere gasten op onze naakte lichamen”

  “Als de staf van de barones de grond raakte, deden we een opdracht: knielen, vooroverbuigen, elkaar een voor een een kus geven. Bij de laatste slag lieten we allemaal tegelijkertijd onze cape vallen. We voelden de blikken van de andere gasten op onze naakte lichamen.” Leen (33) en Patrick (50) zitten allebei in een uitgebluste relatie. Tot ze elkaar ontmoeten en samen naar een seksfeestje gaan in het thema van de erotische film Eyes Wide Shut. Dit is hun verhaal: “‘Ik heb een opdracht voor je’, fluisterde Patrick in mijn oor. ‘Ga een van de koppels halen waar we vanavond kennis mee hebben gemaakt.’”
 1. Oude vrouw rijdt met enorme snelheid in op hek en vrachtwagen
  Play

  Oude vrouw rijdt met enorme snelheid in op hek en vrachtwa­gen

 2. Franse bulldog met gevoel voor ritme gaat los op Thaise muziek
  Play

  Franse bulldog met gevoel voor ritme gaat los op Thaise muziek