Queen Elizabeth en haar echtgenoot, prins Philip.
Volledig scherm
PREMIUM
Queen Elizabeth en haar echtgenoot, prins Philip. © Photo News

Bestaat de Ware Liefde? 3 deskundigen discussiëren: “Je tweelingziel is iemand waarvan je niet verwacht had dat het de ware zou zijn”

De Britse prins Philip is overleden. Het Verenigd Koninkrijk moet dus afscheid nemen van een van hun meest charmante royals, en de Queen van haar Grote Liefde. Meer dan 70 jaar geleden beleefden de twee een verboden romance, maar the heart wants what the heart wants: ze bleven knokken en stapten uiteindelijk dolverliefd in het huwelijksbootje. Het doet een mens in ieder geval dromen over sprookjes die écht uitkomen en de Ware Liefde. Maar bestaat die wel? Drie ­experts lichten toe: “Onze tweelingziel is voor eeuwig”. 

 1. Queen Elizabeth en prins Philip: de romance die nooit had mogen zijn, maar niet tegen viel te houden
  PREMIUM
  Royalty

  Queen Elizabeth en prins Philip: de romance die nooit had mogen zijn, maar niet tegen viel te houden

  Groot-Brittannië is een icoon kwijt: de Britse prins Philip is vrijdagochtend overleden, een paar maanden voor zijn 100ste verjaardag. Daarmee komt ook een einde aan een van de grootste koninklijke liefdesverhalen ooit: een verboden romance tussen een Britse prinses en het neefje van de Griekse koning, dat uitbloeide tot een huwelijk dat 73 jaar standhield en de grootste stormen overwon.
 2. OPROEP. Nina zoekt mensen die anoniem willen vertellen over hun beste seks ooit

  OPROEP. Nina zoekt mensen die anoniem willen vertellen over hun beste seks ooit

  Seks. Het is een thema dat ons allemaal bezighoudt. Daarom gaat journalist Roxanne Wellens elke week op zoek naar verhalen over de beste seks ooit. Spannende verhalen, romantische of juist heel grappige. Het maakt niet uit. Elke superseks is anders. En elke mens ook. Daarom zoeken we personen van verschillende leeftijd, genderidentiteit, afkomst en seksualiteit, die volledig anoniem willen vertellen over de vrijpartij die voor altijd in hun geheugen gegrift staat.
 1. Franse bulldog met gevoel voor ritme gaat los op Thaise muziek
  Play

  Franse bulldog met gevoel voor ritme gaat los op Thaise muziek

 2. Elke zomerdag lopen 50 kindjes verloren aan de kust, waaronder deze twee
  Play
  Helden van Hier: De Kust

  Elke zomerdag lopen 50 kindjes verloren aan de kust, waaronder deze twee