Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Getty Images

Bert (40) beleeft een buitenechtelijk online avontuur: “Er volgden expliciete beschrijvingen over wat we met elkaar zouden uitsteken, met steeds naaktere foto’s”

Elke week tekent Anke Michiels kleine en grote liefdesproblemen van lezers op. Seksuoloog en relatietherapeut Wim Slabbinck weet raad. Vandaag getuigt Bert (40), echtgenoot en papa van twee kinderen. Hij en zijn vrouw zijn samen sinds hun pubertijd. Er is veel liefde, maar geen passie. Op zoek naar spanning ontdekt hij online seks. Hij is er helemaal ondersteboven van, zo lezen we in zijn chatberichten aan die andere vrouw. “Ben ik nu een slechte man?”

 1. Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskantoor: dit zijn de beste waterkokers
  Multimedia

  Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskan­toor: dit zijn de beste waterko­kers

  Bestaat er een simpeler huishoudtoestel dan een waterkoker? Misschien niet, maar feit is dat het toch echt handige dingen zijn, die hun nut extra bewijzen in de koudere maanden van het jaar. Ze zijn populair, en dat weten de fabrikanten ook: in de Pricewatch staan er maar liefst 700 toestellen! Onze techredacteur zocht er vier goed beoordeelde modellen uit, voor kleine én grote budgetten.
 2. Ex-partners Eric (57) en Patricia (53) gingen elk hun eigen weg maar blijven hecht: “Samen met onze nieuwe partners en kinderen zijn we een grote familie”
  PREMIUM

  Ex-part­ners Eric (57) en Patricia (53) gingen elk hun eigen weg maar blijven hecht: “Samen met onze nieuwe partners en kinderen zijn we een grote familie”

  In hun jeugdjaren werden Eric (57) en Patricia (53) een onafscheidelijk duo. Na hun huwelijk en de komst van de tweeling gingen hun wegen uit elkaar, maar oude liefde roest niet. Ze zijn nog goed bevriend, maar zijn blij met de scheiding. “Ik zou niet meer met Patricia kunnen samenleven, want ze kan vrij druk en ongeduldig zijn.” Hieronder lees je wat ze nog over elkaar te zeggen hebben. Alle andere artikels uit het dossier ‘Ex-files’ lees je hier.
 1. Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?
  Play

  Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?

 2. Matthew (19) maakt wereldwijd indruk met waanzinnige kaartskills
  Play

  Matthew (19) maakt wereldwijd indruk met waanzinni­ge kaarts­kills