Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld ter illustratie. © Shutterstock

Architectuurstudent Ken prostitueerde zich tijdens z’n eerste jaar op kot: “Ogen toedoen en cashen”

Geheimen. We steken ze weg, houden ze stil, bewaken ze met ons leven. Redactrice Sabine Vermeiren luistert elke week naar een Vlaming die wél praat. Eén keer alles op tafel. En dan nooit meer. Vandaag: Ken (30) kwam niks tekort. Woonde in een modern studentenkot, kreeg zakgeld, verdiende aardig iets bij in de horeca. En tóch zei hij, achttien en welopgevoed, geen ‘nee’ toen hem duurbetaalde seks werd voorgesteld. Het gebeurde één academiejaar lang, met twee ‘klanten’. “Driehonderd euro per keer. Ik was verblind door het geld.”

4 reacties

 • Vera Franck

  2 jaar geleden
  Je schamen dat je anders bent , nee dat hoeft niet meer toch . Maar dat geld in iemands ogen springt vind ik op deze mannier not don .
 • Regis Desmet

  2 jaar geleden
  Ja je bent holebi en je bent aantrekkelijk, het is een bijverdienste die, als je dat veilig doet, niks schaad, dus wat is t probleem om u te schamen
 • Ronny Dekimpe

  2 jaar geleden
  Geld verblind vele mensen. De grootste rijkdom is je gezondheid. Maar schaamte hoeft er in principe niet te zijn. De mensen waren akkoord om 300 euro te betalen. En er was wederzijdse toestemming. In ieder geval wens ik "Ken" het beste toe in zijn verdere leven. Een leven die steeds zijn ups en downs kent.
 • Steven Goossens Schenck von Toutenburg

  2 jaar geleden
  Je bent zeker niet de enige en hoeft je nergens voor te schamen!