Roxanne Wellens
Volledig scherm
PREMIUM
© Roxanne Wellens

Antonio (65) doet zijn lievelingsstandje, ‘de kruiwagen’, met Layla: “We liepen vier rondjes rond de tafel, in elkaar verstrengeld”

“Toen deden we wat voor mij nog altijd het beste standje aller tijden is: de kruiwagen. Ze zette haar handen op de grond en ik pakte haar op bij haar enkels. Alleen al het zicht van haar billen maakte me opgewonden.” Antonio (65) is vijfendertig wanneer hij Marokkaanse ‘moordgriet’ Layla (toen 21) ontmoet. Zij is moslima en hij christen, maar dat weerhoudt hen er niet van om met elkaar onder de lakens te duiken. “Haar vader controleerde elke avond of zijn dochters in bed lagen. Wanneer ze bij mij was legde Layla, zoals in de films, kussens onder haar deken.”

 1. OPROEP. Mag NINA je liefdesproblemen helpen oplossen, met advies van een professional?

  OPROEP. Mag NINA je liefdespro­ble­men helpen oplossen, met advies van een professio­nal?

  Zit je relatie in een dip? Heb je het moeilijk als single? Heeft je partner verlangens waar jij niet aan tegemoet wil komen? Is een ex opgedoken en zijn of haar oude passies weer aangewakkerd? Hou je van je lief, maar niet van je schoonmoeder die zich met alles bemoeit? Of heb je het gevoel dat je altijd op de tweede plaats komt in jullie huwelijk? Last call voor gratis advies van seksuoloog en relatietherapeut Wim Slabbinck.
 2. Olivier heeft seks met yogalerares Marcela op vakantie in Thailand: “Ze lag in posities die ik onmogelijk achtte”
  PREMIUM

  Olivier heeft seks met yogalera­res Marcela op vakantie in Thailand: “Ze lag in posities die ik onmogelijk achtte”

  “Daar stond ik dan, met mijn grote valies voor haar deur. Ze zei dat ze blij was om mij terug te zien. ‘Hoeveel tijd is er?’ vroeg ze. ‘Bijna vier uur’, antwoordde ik. ‘Goed, dan kunnen we vier uur seks hebben.’” Olivier (25) is op vrijwilligersvakantie in Thailand wanneer hij de Poolse yogalerares Marcela (28) ontmoet. Zij is getrouwd met een bekende Poolse golfer, maar dat weerhoudt hem er niet van om naar haar appartement te gaan. “Ze keek me aan en zei: ‘What the fuck just happened?’”
 3. OPROEP. Nina zoekt mensen die anoniem willen vertellen over hun beste seks ooit

  OPROEP. Nina zoekt mensen die anoniem willen vertellen over hun beste seks ooit

  Seks. Het is een thema dat ons allemaal bezighoudt. Daarom gaat journalist Roxanne Wellens elke week op zoek naar verhalen over de beste seks ooit. Spannende verhalen, romantische of juist heel grappige. Het maakt niet uit. Elke superseks is anders. En elke mens ook. Daarom zoeken we personen van verschillende leeftijd, genderidentiteit, afkomst en seksualiteit, die volledig anoniem willen vertellen over de vrijpartij die voor altijd in hun geheugen gegrift staat.