André Hazes huwelijksaanzoek Monique
Volledig scherm
PREMIUM
André Hazes huwelijksaanzoek Monique © Instagram

André Hazes en vriendin opnieuw uit elkaar. Wim Slabbinck: “Knipperlichtrelaties zijn op emotioneel vlak heel heftig, maar niet gedoemd om te mislukken”

André Hazes (27) en zijn vriendin Monique Westenberg (43) zijn nog maar eens uit elkaar. De twee zijn sinds 2014 samen en hebben een zoontje, maar ook een echte knipperlichtrelatie. Toen Hazes afgelopen december een aanzoek deed, leek het nochtans menens, maar nu loopt hun relatie weer op de klippen. Hoe komt dat? Zijn zulke relaties zoveel drama waard, of zijn ze sowieso gedoemd om te mislukken? Seksuoloog Wim Slabbinck legt uit. “Koppels hebben nood aan spelregels.”

1 reactie

 • zina riffia

  2 weken geleden
  Aan uit aan uit aan uit... stop er gewoon mee. Man man man.. pfffff.. Dat is toch niet meer gezond?
 1. Ook Kim Kardashian en Kanye West overleven de ‘seven year itch’ niet. Tips van 2 therapeuten om jouw lange relatie wél te redden: “Twijfels zijn normaal”
  PREMIUM

  Ook Kim Kardashian en Kanye West overleven de ‘seven year itch’ niet. Tips van 2 therapeu­ten om jouw lange relatie wél te redden: “Twijfels zijn normaal”

  Kimye is niet meer. Het veelbesproken koppel gaat na zeven jaar uit elkaar. Zijn ze slachtoffer van de beruchte ‘seven year itch’? Volgens die theorie dooft de passie in een relatie na zeven jaar helemaal uit. Relatietherapeuten Sarah Hertens en Wim Slabbinck vertellen hoe je die sleur kunt overleven. “Als je in de liefde investeert, zal het ook op seksueel gebied vaak weer beter gaan.”
 1. Alerte spoorwegarbeider redt kind van aanstormende trein
  Play

  Alerte spoorwegar­bei­der redt kind van aanstormen­de trein

 2. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den