Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

7 dingen die even erg zijn als overspel

Vreemdgaan is in veel gevallen de doodsteek voor een relatie, maar het is lang niet de enige reden waarom mensen uit elkaar gaan. Op sociaalnetwerksite Reddit verklappen mensen wat hun relatie echt op de klippen deed lopen. Wij zetten de meest voorkomende op een rij.

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. NINA sprak met Alain de Botton: "Overspel getuigt net van liefde voor je partner"
  Interview

  NINA sprak met Alain de Botton: "Overspel getuigt net van liefde voor je partner"

  We mogen anno 2016 dan wel zelf uit liefdesoverwegingen onze partner uitkiezen, toch zijn er nog nooit zo veel scheidingen geweest als nu. Wat doen we verkeerd? "Ons liefdesleven is treurig en ontoereikend," schrijft filosoof Alain de Botton in zijn nieuwste boek Weg van liefde. En ook: "Een affaire begin je vaak omdat je net heel veel om je partner geeft". Daar wilden we hem toch even hoogstpersoonlijk wat meer uitleg over vragen. Zodoende.