Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

1 op de 3 Vlaamse vrouwen gebruikt regelmatig seksspeeltjes en de vibrator is favoriet

Bijna 8 op de 10 vrouwen hebben al eens een seksspeeltje gebruikt, blijkt uit onderzoek van Kruidvat. 1 op de 3 haalt het regelmatig boven om te experimenteren, voor meer spanning tussen de lakens en een intenser hoogtepunt. Al rust er wel nog steeds een taboe op, er wordt dan ook weinig over gesproken.

11 reacties

 • Anoniem

  2 jaar geleden
  haha, marco, de dingen die een vibrator kan, kan jij niet! Verder: waarom voelen mannen zich zo vaak bedreigd door een stukje plastic? En waarom moet het altijd gaan over speeltjes voor de vrouw? Er zijn er ook zoveel voor de man, en voor koppels!
 • Tina Colpaert

  2 jaar geleden
  Jurgen Meurs ik krijg stressssss van zo een zoemding gebruik zelfs geen elektrische tandeborstel liever een man met goeie tong vingers en schoon gerief onderaan!
 • Christine Laevers

  2 jaar geleden
  Ik vind het fijn om te lezen dat er vrouwen zijn die het niet wensen en er mannen zijn die het niet eisen.
 • Marko Decandt

  2 jaar geleden
  Mijn vrouw heeft dat niet, ze heeft al meer dan genoeg met mij. En de dingens die ik doe, kan een vibrator niet hoor :-D.
 • Filiep Lapeire

  2 jaar geleden
  Kruitvat mikt dus op die 20% die nog niet geëxperimenteerd heeft, wel een beetje laat dus.
 1. Hoe voorkom je dat ergernissen je relatie vergiftigen? 2 experts leggen uit: “Constante blootstelling aan elkaar onthult mindere kanten”
  PREMIUM
  Goed Gevoel

  Hoe voorkom je dat ergernis­sen je relatie vergifti­gen? 2 experts leggen uit: “Constante blootstel­ling aan elkaar onthult mindere kanten”

  We zitten al een dik jaar samen in ons kot, al zullen de beloofde versoepelingen daar vast en zeker verandering in brengen. Toch hebben die maanden op elkaars lip een effect op onze relaties. Corona doet scheiden. Hoe voorkom je dat kleine kantjes tot enorme proporties worden opgeblazen? Dat het helemaal fout loopt tussen jullie? Twee relatietherapeuten geven tips. “Ruil het vergrootglas waarmee je jouw partners kleine kantjes onder de loep neemt, voor een telescoop. Die laat je ‘verre’ dingen - in dit geval goede eigenschappen en positieve ervaringen - helderder zien.”
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee

 2. De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee
  Play

  De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee