VTM
Volledig scherm
© VTM

Zouden jullie een perfecte match zijn volgens de makers van 'Blind Getrouwd'?

Iedereen die jullie samen ziet, weet het: jullie zijn het perfecte koppel. Maar denken de makers van 'Blind Getrouwd' daar ook zo over? Meer nog: zouden jullie elkaar treffen aan het altaar als je aan het programma zou deelnemen?

1 reactie

 • Jean Emare

  5 jaar geleden
  Ik zal het eens laten zien aan mijn ex.. :/
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Trans vrouw Leslie (44) toont onbevreesd haar ‘love body’. “Ik durf mijn lijf nog maar pas met anderen te delen”
  PREMIUM

  Trans vrouw Leslie (44) toont onbevreesd haar ‘love body’. “Ik durf mijn lijf nog maar pas met anderen te delen”

  “In de spiegel zag ik een mix van een man en een vrouw: ik had mooie borsten en een vagina, maar mijn schouders bleven breed, mijn heupen recht. Sinds de shoot bekijk ik mezelf anders.” Vlaamse vrouwen vallen massaal voor boudoirfotografie. Met de sexy foto’s vieren ze in deze reeks hun lijf en hun vrouwelijkheid. Voor Leslie (44) was dat lang geen evidentie. In 2018 outte ze zich als trans vrouw, maar bleef lange tijd haar oude lichaam zien in de spiegel. Nu toont ze trots haar lijf.
 3. Wordt de penis in de toekomst groter of kleiner? Uroloog Piet Hoebeke: “Mannen overschatten hun jongeheer”
  PREMIUM

  Wordt de penis in de toekomst groter of kleiner? Uroloog Piet Hoebeke: “Mannen overschat­ten hun jongeheer”

  Wetenschappers gaan er al een tijd vanuit dat de penis aan het krimpen is. Maar een nieuwe studie toont het tegenovergestelde. Het mannelijke geslacht zou de laatste dertig jaar met maar liefst 24 procent gegroeid zijn, van zo’n 12 naar 16 centimeter in stijve toestand. Hoe zit het nu? En bepaalt de lengte ook de kwaliteit van je seksleven? Prof. dr. uroloog Piet Hoebeke legt uit.
 1. Kán je vrienden zijn met je ex, zoals Tom Boonen en Lore? Expert: “Je kan elkaar zo zachtjes laten vallen”
  PREMIUM

  Kán je vrienden zijn met je ex, zoals Tom Boonen en Lore? Expert: “Je kan elkaar zo zachtjes laten vallen”

  “We komen nog altijd keigoed overeen”, zegt Tom Boonen over zijn stukgelopen relatie met Lore. Toch is het een uitdaging: bevriend blijven met je ex, zeker als je kinderen deelt. Relatietherapeute Sarah Van Pelt licht toe wat de grootste valkuilen zijn en welke 5 vragen je jezelf best éérst stelt. “Er zal altijd wel iemand wat meer contact willen, of de relatie nog niet helemaal losgelaten hebben.”
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.