Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Zo lang duurt seks gemiddeld (wedden dat jij dacht dat het langer was?)

Wat onze bedprestaties betreft ronden we al eens graag af naar boven. Hoelang we 'het' volhouden bijvoorbeeld, daar zijn we niet altijd eerlijk over. Want we willen zeker niet minder dan normaal presteren. Maar hoelang duurt een vrijpartij eigenlijk gemiddeld? Wat is normaal?

  1. Maxime vraagt Issy ten huwelijk tijdens een duik in Thailand: “Ik ging nooit trouwen, en toen zag ik haar”

    Maxime vraagt Issy ten huwelijk tijdens een duik in Thailand: “Ik ging nooit trouwen, en toen zag ik haar”

    De Vlaamse Maxime is op wereldreis wanneer hij de Thaisy Issy leert kennen. De twee worden al snel verliefd en delen één grote passie: freediven. Het is meteen ook de manier waarop Maxime zijn liefde ten huwelijk vraagt. Al loopt dat niet helemaal volgens plan. “Het blad met ‘Wil je met mij trouwen’ verstopte ik in mijn wetsuit, zodat Issy niets zou merken.” Dácht hij … Hoeveel Maxime betaalde voor deze verloving, verklapt hij ook.
  2. Bart vraagt Kate ten huwelijk tijdens skivakantie: “Handig dat ik als snowboarder al op mijn knieën zat”

    Bart vraagt Kate ten huwelijk tijdens skivakan­tie: “Handig dat ik als snowboar­der al op mijn knieën zat”

    Hoog in de bergen, daar zijn fervente wintersportliefhebbers Bart (41) en Kate (36) het gelukkigst. Ze zijn al zo’n 19 jaar samen, maar verloofden zich pas vorig jaar op een plek die hen na aan het hart ligt. “Plots vroeg Bart op de skipiste om een selfie. Dat vond ik verdacht, want ík ben degene die dat altijd vraagt.” Hoeveel Bart spendeerde aan zijn verloving in winter wonderland, verklapt hij ook.