ThinkStock
Volledig scherm
© ThinkStock

Zelfs prins Harry zou overstag gegaan zijn: dit gerecht is zo goed dat mannen hun vrouw ten huwelijk vragen

Zit jij al maanden, misschien zelfs al jaren, te wachten op een aanzoek? Dan kan een lekker gerecht daar weleens snel verandering in brengen. Het recept ‘Marry Me Chicken’ gaat al een tijd viraal op sociale media, want het zou zo goed zijn dat mannen (zoals prins Harry!) er spontaan van op de knie gaan. Zo maak ook jij de verrassend makkelijke maaltijd klaar.

 1. Ruben vraagt Genny ten huwelijk op haar favoriete plek op Ibiza. “Het duurde zo lang voor hij dé vraag stelde”

  Ruben vraagt Genny ten huwelijk op haar favoriete plek op Ibiza. “Het duurde zo lang voor hij dé vraag stelde”

  De Italiaanse Genny en Ruben zijn al jaren vrienden wanneer de vonk tussen hen overslaat. Dat ze allebei graag willen trouwen, staat buiten kijf. Wanneer Genny op een druilerige ochtend wakker wordt naast een bos bloemen met de boodschap‘Let me take you on an adventure’, wacht haar de verloving van haar leven. Hoe Ruben alles organiseerde en hoeveel hij betaalde voor zijn grootse aanzoek, verklapt hij ons ook.
 2. Maxime vraagt Issy ten huwelijk tijdens een duik in Thailand: “Ik ging nooit trouwen, en toen zag ik haar”

  Maxime vraagt Issy ten huwelijk tijdens een duik in Thailand: “Ik ging nooit trouwen, en toen zag ik haar”

  De Vlaamse Maxime is op wereldreis wanneer hij de Thaisy Issy leert kennen. De twee worden al snel verliefd en delen één grote passie: freediven. Het is meteen ook de manier waarop Maxime zijn liefde ten huwelijk vraagt. Al loopt dat niet helemaal volgens plan. “Het blad met ‘Wil je met mij trouwen’ verstopte ik in mijn wetsuit, zodat Issy niets zou merken.” Dácht hij … Hoe Maxime deze indrukwekkende verloving in het geheim voorbereidde én hoeveel hij ervoor betaalde, vertelt hij ook.
 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 2. Controversiële maagdelijkheidstests gaan viraal op sociale media. Experts: “Ze zijn de reinste onzin”

  Controver­siële maagdelijk­heids­tests gaan viraal op sociale media. Experts: “Ze zijn de reinste onzin”

  Filmpjes over maagdelijkheidstesten scoren miljoenen views op sociale media. Het resultaat ervan is vaak van levensbelang voor de vrouw in kwestie. Ook in ons land zijn zulke maagdelijkheidstesten nog legaal. Maar kan dat wel, met één blik op de vulva bepalen of iemand nog maagd is of niet? Experts verhelderen wat er precies met het maagdenvlies gebeurt als je voor het eerst vrijt.