Roxanne Wellens
Volledig scherm
PREMIUM
© Roxanne Wellens

Yannick en Yusra doen een pikant rollenspel en herontdekken elkaar als ‘Bart’ en ‘Kaat’: “What the fuck was dit?”

Yannick* (32) en Yusra* hebben al een paar jaar een relatie wanneer Yusra hem een bericht stuurt: Hey Bart, zin om iets te gaan drinken? Groetjes Kaat. Een rollenspel, weet Yannick. Wanneer de twee elkaar treffen als ‘Bart en Kaat’, spelen ze hun rol met overgave. Hij geeft haar een rondleiding door hun huis, die eindigt in de slaapkamer. “Toen ik haar borsten aanraakte, deed ik dat langer en intenser dan ik in jaren had gedaan.”

 1. Vera heeft seks op een autoweg onder de sterren: “Hij was een seksgod”
  PREMIUM

  Vera heeft seks op een autoweg onder de sterren: “Hij was een seksgod”

  Drie jaar geleden zit Vera* (25) bij haar toenmalige vriend Patrick* thuis op de bank. Het is een donkere novemberavond. Maar Vera en Patrick hebben zichzelf een doel gesteld: zoveel mogelijk buiten vrijen. Wanneer Patrick zegt dat ze haar jas moet aantrekken voor een wandeling, twijfelt Vera geen seconde. Ze trekken samen de koude nachtlucht in. “Patrick legde zijn hand op mijn arm en keek diep in mijn ogen. ‘Ik ga je nu neuken’, zei hij.”
 2. Seksuoloog Chloé De Bie ontwikkelt stappenplan om je relatie te verbeteren in 28 dagen. "Ga vreemd met je partner”
  PREMIUM

  Seksuoloog Chloé De Bie ontwikkelt stappen­plan om je relatie te verbeteren in 28 dagen. "Ga vreemd met je partner”

  Op vlak van intimiteit komen veel koppels niet verder dan een zoen bij thuiskomst. “Niet verbazend dat zo de vonken er in bed niet afspringen”, zegt klinisch relatietherapeut Chloé De Bie. Ze bedacht daarom 28 speelse uitdagingen: elke dag van liefdesmaand februari voltooi je er eentje voor meer verbinding in je relatie. “Datgene wat expliciet verboden is, wordt des te aantrekkelijker.”