Rechts: Uwe Porters.
Volledig scherm
Rechts: Uwe Porters. © Boudoir By Tine / rv

Welk seksueel geheim koestert de Vlaming? 40 reacties: “Hij weet niet dat ik elke dag mijn vibrator gebruik”

Van welk seksueel geheim is zelfs je (ex-)partner niet op de hoogte? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 24.100 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties binnen: we verzamelden de meest opvallende en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit. “Ik heb seks gehad met meerdere collega’s, en ze weten het niet van elkaar.”

  1. “In 1 ballon zat de sleutel naar onze slaapkamer.” Peter wilde zijn Sofie ten huwelijk vragen met 5.000 ballonnen

    “In 1 ballon zat de sleutel naar onze slaapkamer.” Peter wilde zijn Sofie ten huwelijk vragen met 5.000 ballonnen

    Na negen jaar beslist Peter zijn allereerste liefde, Sofie, ten huwelijk te vragen. Hij pakt het groots aan, met camera’s en maar liefst 5.000 ballonnen, en Sofie vermoedt níks. Maar hoe goed hij zijn plan ook voorbereidt: zijn aanzoek verloopt toch anders dan voorzien. “Ik vergat de instructies te lezen.” Hoeveel zo’n ingenieuze verloving hem gekost heeft, verklapt Peter ook.
  2. High school sweethearts Stijn en Inge verloven zich op de speelplaats: “Hey! Jullie mogen hier helemaal niet zijn!”

    High school sweet­hearts Stijn en Inge verloven zich op de speel­plaats: “Hey! Jullie mogen hier helemaal niet zijn!”

    Stijn en Inge zijn al drie jaar beste vrienden op de middelbare school, wanneer de vonk op nieuwjaarsavond overspringt. Tien jaar zijn ze het schoolvoorbeeld van ‘highschool sweethearts’, het is dan ook op die speciale plaats dat Stijn Inge ten huwelijk vraagt. “Plots riep de schoolconciërge: ‘Hey! Jullie mogen hier helemaal niet zijn!’ Betrapt, dacht ik.” Hoeveel Stijn uitgaf aan zijn verloving, verklapt hij ook.