Rechts: Uwe Porters.
Volledig scherm
Rechts: Uwe Porters. © Boudoir By Tine / rv

Welk seksueel geheim koestert de Vlaming? 40 reacties: “Hij weet niet dat ik elke dag mijn vibrator gebruik”

Van welk seksueel geheim is zelfs je (ex-)partner niet op de hoogte? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 24.100 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties binnen: we verzamelden de meest opvallende en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit. “Ik heb seks gehad met meerdere collega’s, en ze weten het niet van elkaar.”

 1. Anticonceptie staat niet stil: 11 nieuwe inzichten voor man én vrouw. “De ‘eikelpleister’ komt met wat gedoe”

  Anticoncep­tie staat niet stil: 11 nieuwe inzichten voor man én vrouw. “De ‘eikel­pleis­ter’ komt met wat gedoe”

  Over de (mannen)pil, het spiraal en andere anticonceptie wordt veel gezegd en geschreven. Maar wat is waarheid en wat bangmakerij? Vandaag, op Wereld Anticonceptiedag, delen we elf inzichten over de kleinoden die we aftoetsten bij experten. Is ‘de knip’ voor mannen pijnlijk? Komt er echt een ‘eikelpleister’ op de markt? Hoe werkt die natuurlijkere temperatuurmethode voor vrouwen? En maakt de pil je PMS nu erger of net niet?
 1. VIDEO. Alexandra geeft al negen jaar erotische massages: “Veel mannen zijn nerveus. Dan zie ik het geld bibberen in hun handen”
  Play
  De Wereld van Nanoe

  VIDEO. Alexandra geeft al negen jaar erotische massages: “Veel mannen zijn nerveus. Dan zie ik het geld bibberen in hun handen”

  Voor de HLN Original ‘De Wereld van Nanoe’ trekt OnlyFans-ster Nanoe Vaesen naar het massagesalon van Alexandra Moreels. Zij geeft al zo’n negen jaar erotische massages en merkt op dat veel klanten vaak nerveus zijn wanneer ze langskomen. “Dan zie ik het geld bibberen in hun handen. Het is aan ons om hen gerust te stellen”, klinkt het. Bekijk de volledige aflevering hierboven.
 2. Welke erotische hint wil jij je partner geven? 35 Vlamingen verklappen: “Ik wil dat je me gewoon eens néémt”

  Welke erotische hint wil jij je partner geven? 35 Vlamingen verklappen: “Ik wil dat je me gewoon eens néémt”

  Welke erotische hint of tip zou je je partner stiekem willen geven? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 30.000 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties: we verzamelden de opvallendste en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit over ons seksleven. “We krijgen vaak niet de seks die we willen. Maar gooi niet meteen met verwijten.”