Boudoir By Tine / Rv
Volledig scherm
© Boudoir By Tine / Rv

Wat hoort de Vlaming liefst tijdens seks? 35 opvallende reacties. “Uitspraken als: ‘Ik wil u nu keihard tegen de muur plakken’”

Wat hoor of merk je het liefst bij je partner tijdens het vrijen? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 23.100 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties binnen, wij verzamelen de meest opvallende. Uwe vertelt ook welke lessen we eruit kunnen trekken voor tussen onze eigen lakens. “Mannen willen geen kreunende vrouw die recht uit een pornofilm lijkt te komen. Het draait om meer: om voelen dat ze geniet en dat de connectie er is.”

  1. Waarom we op zwoele dagen meer vrijen (en hoe je het dan koel houdt): “De zon speelt met je hormonen”, zegt seksuologe
    PREMIUM

    Waarom we op zwoele dagen meer vrijen (en hoe je het dan koel houdt): “De zon speelt met je hormonen”, zegt seksuologe

    Het kwik stijgt deze week, en daarmee ook de temperaturen in de slaapkamer. Het is namelijk een feit dat we in de zomer meer seks hebben. Je hormonen ondervinden invloed van de zon, maar ook andere factoren boosten je goesting – of je nu pro een plakkerige vrijpartij bent of niet. Seksuologe Mieke Mievis legt uit hoe dat werkt en hoe je hete seks toch koel houdt. “IJsblokjes zijn te veel gedoe.”