Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

‘Wat als je je partner betrapt op sexting?’ en ‘Eens een bedrieger, altijd een bedrieger?’: Wij leggen jouw vragen over overspel voor aan een expert

Eens een bedrieger, altijd een bedrieger? Zijn er signalen van ontrouw? Hoe kan je ontrouw opbiechten? Of vergeven? Of wil je voor bigamie gaan, maar weet je niet hoe je dat moet aankaarten bij je huidige partner? Als het gaat over overspel, zitten veel mensen met vragen die ze niet durven stellen. Wel, dit is het moment.

 1. Kán je vrienden zijn met je ex, zoals Tom Boonen en Lore? Expert: “Je kan elkaar zo zachtjes laten vallen”
  PREMIUM

  Kán je vrienden zijn met je ex, zoals Tom Boonen en Lore? Expert: “Je kan elkaar zo zachtjes laten vallen”

  “We komen nog altijd keigoed overeen”, zegt Tom Boonen over zijn stukgelopen relatie met Lore. Toch is het een uitdaging: bevriend blijven met je ex, zeker als je kinderen deelt. Relatietherapeute Sarah Van Pelt licht toe wat de grootste valkuilen zijn en welke 5 vragen je jezelf best éérst stelt. “Er zal altijd wel iemand wat meer contact willen, of de relatie nog niet helemaal losgelaten hebben.”
 1. COLUMN. Goedele Liekens geeft tips voor meer dirty talk. “Kijk samen deze Netflixreeks voor sexy oneliners”
  PREMIUM

  COLUMN. Goedele Liekens geeft tips voor meer dirty talk. “Kijk samen deze Netflix­reeks voor sexy oneliners”

  Het voelt voor veel Vlamingen een beetje onwennig. En toch spoort Goedele Liekens ons deze week in haar column kordaat aan om meer aan dirty talk te doen. “Het voelt als een soort – pardon my French – dubbele penetratie.” Intensere seks dus, maar hoe word je er goed in? De seksuologe geeft do’s, don’ts en tips voor beginners. “In bed kan je starten met een zinnetje als ‘wat ben je juicy’.”
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.