Unsplash - Pexels
Volledig scherm
© Unsplash - Pexels

“Waarom val ik altijd op hetzelfde sterrenbeeld?” Astrologe geeft relatieadvies aan Amandine en Noa

Ram Amandine* (31) en Vissen Noa* (28) zien patronen in hun partners en de mensen waarmee ze daten. Zonder dat ze daar bewust rekening mee houden, vallen ze voortdurend op hetzelfde sterrenbeeld. Astrologe Cato Vermeulen legt uit hoe dat komt en geeft gericht datingadvies waar mensen met andere tekens ook iets aan hebben. “Met drie planeten in Vissen heb je heel veel waterenergie, en ga je jezelf dus ook sneller aangetrokken voelen tot andere watertekens.”

 1. Wat als het sterrenbeeld van jou en je partner botst? “Aarde- en luchttekens zijn geen goede match op liefdesvlak”

  Wat als het sterren­beeld van jou en je partner botst? “Aarde- en luchtte­kens zijn geen goede match op liefdes­vlak”

  Tom (26) en Olivia (25) vormen een koppel, en zeggen op veel vlakken te matchen. Maar hij is Stier en zij Tweelingen, en van die sterrenbeelden wordt gezegd dat ze op romantisch vlak juist niet goed samen passen. Astrologe Cato Vermeulen legt uit wat hun tekens typeert en hoe dat komt. “Tweelingen zijn heel flexibel en passen zich ook wel gemakkelijk aan. Dat hebben Stieren minder in zich.”
 2. Kan een relatie werken als je hetzelfde sterrenbeeld hebt als je partner? Astrologe Cato geeft advies

  Kan een relatie werken als je hetzelfde sterren­beeld hebt als je partner? Astrologe Cato geeft advies

  Geliefden Anne-Charlotte en Harry hebben hetzelfde sterrenbeeld, Vissen, en het had een kwartier gescheeld of ze hadden ook dezelfde verjaardag. “Toen we elkaar leerden kennen leek dat een teken dat we voor elkaar gemaakt zijn.” Door hun gelijkenissen is hun relatie sterk, al zijn er ook enkele uitdagingen. Astrologe Cato geeft gericht relatieadvies aan hen én andere koppels met hetzelfde sterrenbeeld. “Harry wacht liever af met grote beslissingen, dus hij kan mij afremmen in mijn impulsiviteit.”
 3. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.