Video: Goedele Liekens beantwoordt jullie vragen: "Wat moet ik doen als ik mijn pil vergeet?"

NINA's seksuologe Goedele Liekens beantwoordt jullie vragen elke zaterdag in NINA, maar nu ook online in video. Klaar en duidelijk, zonder blad voor de mond en met de nodige humor. Op z'n Goedeles dus! Deze week: wat als ik mijn pil vergeten ben? 

1 reactie

 • guy muis

  5 jaar geleden
  Een man nemen die onvruchtbaar is haha geen pil nodig dan
 1. Kán je vrienden zijn met je ex, zoals Tom Boonen en Lore? Expert: “Je kan elkaar zo zachtjes laten vallen”
  PREMIUM

  Kán je vrienden zijn met je ex, zoals Tom Boonen en Lore? Expert: “Je kan elkaar zo zachtjes laten vallen”

  “We komen nog altijd keigoed overeen”, zegt Tom Boonen over zijn stukgelopen relatie met Lore. Toch is het een uitdaging: bevriend blijven met je ex, zeker als je kinderen deelt. Relatietherapeute Sarah Van Pelt licht toe wat de grootste valkuilen zijn en welke 5 vragen je jezelf best éérst stelt. “Er zal altijd wel iemand wat meer contact willen, of de relatie nog niet helemaal losgelaten hebben.”
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.