thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Video Goedele 360: "Soms heb ik geen zin in seks en mijn vriend wel. Wat nu?"

NINA’s seksuologe Goedele Liekens beantwoordt jullie vragen elke zaterdag in NINA, maar nu ook online in video. Klaar en duidelijk, zonder blad voor de mond en met de nodige humor. Op z’n Goedeles dus! Deze week: soms heb ik geen zin in seks, maar mijn vriend wel. Ik wil hem niet kwetsen of afstoten. Hoe reageer ik dan het best?

6 reacties

 • Johan Vervaeck

  5 jaar geleden
  Als er maar geen doden vallen.
 • luc baeyens

  5 jaar geleden
  Dus je moet uw liefde kunnen delen met meerdere personen ?
 • Bertrand Vandemeulebroucke

  5 jaar geleden
  Daar zijn oplossingen voor.
 • Thomas Wegner

  5 jaar geleden
  Er zijn grotere rampen in de wereld, lijkt me...
 • Herman VC

  5 jaar geleden
  Mannen, neem een maîtresse en wordt gelukkig !
 1. Trans vrouw Leslie (44) toont onbevreesd haar ‘love body’. “Ik durf mijn lijf nog maar pas met anderen te delen”
  PREMIUM

  Trans vrouw Leslie (44) toont onbevreesd haar ‘love body’. “Ik durf mijn lijf nog maar pas met anderen te delen”

  “In de spiegel zag ik een mix van een man en een vrouw: ik had mooie borsten en een vagina, maar mijn schouders bleven breed, mijn heupen recht. Sinds de shoot bekijk ik mezelf anders.” Vlaamse vrouwen vallen massaal voor boudoirfotografie. Met de sexy foto’s vieren ze in deze reeks hun lijf en hun vrouwelijkheid. Voor Leslie (44) was dat lang geen evidentie. In 2018 outte ze zich als trans vrouw, maar bleef lange tijd haar oude lichaam zien in de spiegel. Nu toont ze trots haar lijf.
 2. 1 op 4 mannen overweegt dé pil, maar die is nog niet voor morgen: “Een hormonale gel om dagelijks op je schouder te smeren, wordt nu volop getest”
  PREMIUM

  1 op 4 mannen overweegt dé pil, maar die is nog niet voor morgen: “Een hormonale gel om dagelijks op je schouder te smeren, wordt nu volop getest”

  Er doen al heel lang speculaties de ronde over een écht anticonceptiemiddel voor mannen, maar wanneer komt dat er eindelijk aan? Overgewaaid uit Frankrijk duikt de ‘ballenlift’ op, een ring die de testikels optilt, waardoor ze opwarmen en de zaadproductie stilvalt, schrijft Dag Allemaal. Dat is toch de belofte van het ding: is het een blik op anticonceptie voor mannen die kan werken? En wat zou zoiets betekenen voor de vruchtbaarheid? Urologen Piet Hoebeke en Guy T’Sjoen leggen het uit.