Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Verboden liefde: Tess (35) valt voor de getrouwde Victor (65): “Een man van die leeftijd neemt zijn tijd in bed. Victor kon uren doorgaan”

“Victor was zachter in bed en had elke centimeter van me lief. Terwijl we vreeën, keken we elkaar diep in de ogen.” Tess* (35) had een zware jeugd en vindt relaties moeilijk nu ze volwassen is. Tot ze Victor* (65) ontmoet. Met hem is alles simpel. Hij is een pak ouder, maar liefdevol en zachtaardig. Hun relatie wordt ingewikkelder wanneer Victors vrouw toestemt met zijn affaire en Tess in een ongemakkelijke driehoeksverhouding terechtkomt. “Als ik alleen met haar was, spuwde ze lelijke opmerkingen. ‘Je weet toch dat hij nooit voor jou zal kiezen.’” In de Verboden Liefde-reeks viert NINA de liefde die, hoe vurig ook, niet mag of kan zijn.

  1. PODCAST. Getrouwde Max denkt dat hij hetero is tot hij vrijt met Christoff: "Mijn hoofd ontplofte. Dit was wat ik nodig had"

    PODCAST. Getrouwde Max denkt dat hij hetero is tot hij vrijt met Christoff: "Mijn hoofd ontplofte. Dit was wat ik nodig had"

    Max is zeer gelukkig getrouwd met zijn mooie, lieve echtgenote en beschouwt zichzelf zijn hele leven lang als hetero. Tot hij online in contact komt met Christof. Naarmate de jaren verstrijken en hun gesprekken evolueren, wordt Max nieuwsgieriger en nieuwsgieriger naar hoe het zou voelen om gepenetreerd te worden. Dus op een dag besluiten ze af te spreken. Wat er dan gebeurde, hoor je in de zevende aflevering van de podcast ‘Mijn Superseks’.
  2. Uwe (32) moedigt Vlamingen aan om meer te praten over seks. “Blijkbaar houden veel vrouwen niet van oraal”

    Uwe (32) moedigt Vlamingen aan om meer te praten over seks. “Blijkbaar houden veel vrouwen niet van oraal”

    ‘Let’s talk about sex, baby.’ Hoewel Salt-n-Pepa er begin jaren 90 al over zong, vinden Vlamingen het nog steeds moeilijk om over seks en intimiteit te praten, zelfs met de eigen partner. Enter: Uwe Porters (32). De vroedvrouw en auteur plaatst elke week spannende vragen op Instagram en slaagt er zo in om mensen uit bed te doen klappen. En dat brengt onze — vaak verrassende — erotische voorkeuren en gewoontes aan het licht.