Pexels
Volledig scherm
PREMIUM
© Pexels

Verboden liefde: schrijnwerker Kasper houdt van Hannah, maar haar rijke familie vindt hem te min en dwarsboomt de relatie

Op valentijn viert NINA de liefde. Ook de liefde die, hoe vurig ook, niet mocht zijn. Vandaag: de verboden liefde van Kasper* (16). Hij is net geen puber meer wanneer hij Hannah* (16) ontmoet en voor het eerst echt verliefd wordt. Na acht mooie maanden samen stelt ze hem voor aan haar ouders. Maar zodra haar rijke familie ontdekt dat Kasper maar een simpele BSO-student is, keert de wind. Systematisch houden Hannahs ouders haar weg van Kasper. Tot het jonge koppeltje knapt. “We zagen elkaar zo graag, maar het werd ons onmogelijk gemaakt om samen te blijven. ‘Zolang ik me aan je vastklamp, mag ik niks meer’, zei ze. In het donker buiten ons clublokaal namen we afscheid, met tranen in onze ogen.”

 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 2. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 3. PODCAST. Céleste ontdekt sm met haar leraar Frans. “Bij elke foute vervoeging kreeg ik een zweepslagje”

  PODCAST. Céleste ontdekt sm met haar leraar Frans. “Bij elke foute vervoeging kreeg ik een zweepslag­je”

  Céleste (59) werd negen jaar geleden verlaten door haar man voor een jongere vrouw. Ze gaf seks op, tot ze het Tinderprofiel van de charismatische Hans (53) tegenkomt. Hij is leraar Frans en overtuigt haar om een rollenspel te spelen. Een nieuwe wereld gaat voor haar open en ze voelt haar energie weer ontwaken. Hoe dat afloopt, hoor je in deze aflevering van de podcast ‘Mijn Superseks’.