Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Vegan zkt. vegan: vind plantaardige liefde met datingapp Grazer

Tinder, Grindr, Happn of Parship. Keuze zat. Maar wat als je het beu bent om je te verantwoorden telkens je de vegetarische lasagne bestelt? Enter de app Grazer. Hun missie? Veganistische en vegetarische singles met elkaar in contact te brengen.

3 reacties

 • Koenraad Verstraeten

  2 jaar geleden
  Inderdaad, benieuwd of Mr. Foster weet dat de naam van zijn app in het Nederlands wel een lakonieke betekenis heeft. Ook benieuwd of hier in de Lage Landen veel cliënteel valt te rapen.
 • vandekempen bart

  2 jaar geleden
  goed zo, dan sterft deze totalitaire wrreldvreemde ideologie, want dat is het, vanzelf uit. uiteraard willen die geen kinderen, kunnen ze ook niet aan.
 • PIETER ROGIERS

  2 jaar geleden
  Niks is zo romantisch als samen liggen herkauwen na een grasmaaltijd!
 1. Annick heeft bruisende seks met haar oude jeugdliefde Ron. “Hij likte de champagne van tussen mijn billen”
  Podcast

  Annick heeft bruisende seks met haar oude jeugdlief­de Ron. “Hij likte de champagne van tussen mijn billen”

  Annick heeft prikkelende seks met jeugdliefde Ron, dertig jaar na hun eerste ontmoeting. Ron was toen 25 en Annick net 17, het waren haar ouders die een stokje voor die relatie staken. Nu, tijdens hun stiekeme afspraakjes, laait het vuur tussen de twee weer hoog op. Vooral die ene date op een zonovergoten picknickdeken in het bos zal Annick nooit vergeten. Ze vertelt over hoe Ron een fles ijskoude champagne over haar hals goot en hoe de bruisende vloeistof tussen haar borsten omlaag gleed. Het bezorgde haar kippenvel. Het hele verhaal hoor je in deze nieuwe aflevering van de HLN-podcast Mijn Superseks.