Geef eens wat anders aan je geliefde: deze 4 humoristische anti-Valentijnsdagkaarten bijvoorbeeld.
Volledig scherm
Geef eens wat anders aan je geliefde: deze 4 humoristische anti-Valentijnsdagkaarten bijvoorbeeld. © Monsley.com

Stuur je lief een anti-Valentijnskaart (en een stiekeme hint om de toiletrol te vervangen)

Is Valentijnsdag te melig voor jou? Amsterdamse relatiehulpwebsite Monsley.com denkt er net hetzelfde over. Daarom ontwierpen ze vier bitterzoete, gratis anti-Valentijnsdagkaarten met kleine en herkenbare ergernissen, in plaats van liefdevolle boodschappen. 

1 reactie

  • emiel wouters

    3 jaar geleden
    Heb je al eens goed naar een lege toiletrol gekeken? Uw vriend blijkbaar wel. Want als jij in zijn droomwereld leefde, zoals hij van jou droomt. Dan hoeft dit kunstwerk niet te verdwijnen. En denk eens goed na hoeveel keer jij van dit rolletje genoten hebt op alle mogelijke plaatsen. Zou jij dan je vriend ook weg doen, als je van hem zo genoten hebt. Laten hangen zou ik zeggen en zet een andere rol op het toilet. En geniet van die mooie momenten.
  1. Astrologe geeft relatieadvies aan (single) Weegschalen: “Het is niet gek dat ze vaak een crush hebben”

    Astrologe geeft relatiead­vies aan (single) Weegscha­len: “Het is niet gek dat ze vaak een crush hebben”

    “Na een eerste date ben ik helemaal verkocht ... of schrijf ik iemand volledig af.” Na verschillende relaties is Wout* (28) single and ready to mingle. Zijn sterrenbeeld? Weegschaal. Astrologe Cato Vermeulen analyseert hem op basis daarvan én geeft gericht relatieadvies voor wie ervoor openstaat. “Sterrenbeelden die tegenover elkaar staan in de dierenriem, voelen zich instant tot elkaar aangetrokken.”