Stephanie Planckaert & Christopher Timmerman.
Volledig scherm
PREMIUM
Stephanie Planckaert & Christopher Timmerman. © Carmen De Vos

Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman over het geheim van hun relatie: “Het is een groot toeval dat het direct zo juist zat tussen ons”

Soms schiet Cupido meteen raak. Bij Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman was dat al op hun 15de. Op hun 16de werden ze mama en papa van Iluna, terwijl heel Vlaanderen dat kon volgen op tv. Het gezin van pubers kreeg nog twee kinderen – Mageno en Elara – en 19 jaar na hun eerste kus, zijn ze nog altijd onafscheidelijk. Of hoe de liefde gewoon heel erg simpel kan zijn. ““Wij kunnen niet gaan slapen zonder dat een ruzie of discussie doorgesproken is.”

 1. Ook Junior Planckaert zoekt binnenkort de ware op tv: “Ik wil ontdekken hoe ik me opnieuw kan openstellen”
  PREMIUM
  Showbizz

  Ook Junior Planckaert zoekt binnenkort de ware op tv: “Ik wil ontdekken hoe ik me opnieuw kan openstel­len”

  Niet alleen Fabrizio Tzinaridis (28) hoopt de ware tegen het lijf te lopen via een tv-programma, ook Junior Planckaert (29) wil op die manier de perfecte match vinden. In ‘Junior Op Zoek Naar De Liefde’ kan de Eén-kijker binnenkort z'n amoureuze avonturen op de voet volgen. De jongste Planckaert-telg krijgt daarbij professionele hulp, namelijk van psychologe en seksuologe Sarah Van Pelt. Hij heeft immers wat littekens opgelopen tijdens eerdere relaties. “Toen mijn eerste serieuze relatie op de klippen liep, heb ik daar zwaar van afgezien.”
 2. Van sexy lingerie tot flirten met vreemden: dit geeft de Vlaming meer seksueel zelfvertrouwen

  Van sexy lingerie tot flirten met vreemden: dit geeft de Vlaming meer seksueel zelfver­trou­wen

  Waar krijg jij (meer) seksueel zelfvertrouwen van? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 34.400 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties: we verzamelden de opvallendste en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit over ons seksleven. “Ik voel me zelfzeker wanneer ik een man zot kan maken van verlangen … tot hij de kleren van me afscheurt.”
 1. "Een maand lang niet masturberen": wat doet No Nut November met je lichaam?

  "Een maand lang niet masturbe­ren": wat doet No Nut November met je lichaam?

  Heb je tieners in huis of zit je vaak op sociale media? Dan weet je waarschijnlijk dat het deze maand No Nut November is. Dat is geen verbod op noten, maar wel een online challenge waarbij jongeren elkaar uitdagen om een maand lang niet te masturberen. Maar wat zijn de precieze spelregels? Is zoiets wel goed voor je gezondheid? En wat is in hemelsnaam Destroy Dick December? Wij vroegen advies aan uroloog Piet Hoebeke.