Goedele Liekens (54) is klinisch psycholoog-seksuoloog en presenteert programma's rond relaties en seksualiteit op de Nederlandse en Britse tv. Meer info op goedele.com. Ook een vraag voor Goedele? Stuur een mailtje naar nina@hln.be.
Volledig scherm
PREMIUM
Goedele Liekens (54) is klinisch psycholoog-seksuoloog en presenteert programma's rond relaties en seksualiteit op de Nederlandse en Britse tv. Meer info op goedele.com. Ook een vraag voor Goedele? Stuur een mailtje naar nina@hln.be. © Johan Jacobs

SOS Goedele: "Hoe weet ik of wij altijd samen kunnen en zullen blijven?"

"Onze beste vrienden gaan scheiden. Ik raak er een beetje van in paniek. Zo vaak hoor ik om mij heen dat koppels uit elkaar gaan. Zijn wij wél een stel dat voor altijd bij elkaar kán en zal blijven? En hoe kom ik dat te weten?" - Linda (47)

5 reacties

 • Marlies Schoefs

  5 jaar geleden
  Zij zal het weten had er al een paar
 • Erik Vandendriessche

  5 jaar geleden
  Ik ben zeker dat haar vriend reeds nu al overtuigd is dat het een " kortstondige relatie " gaat worden -- staat in de sterren geschreven !
 • Geert Vermuyten

  5 jaar geleden
  Wat weet zij daar nu van....is zelf al gescheiden.....
 • Pedro Gonzalez

  5 jaar geleden
  Plaatst Liekens de reacties op haar "wetenschap" zelf of niet? Dat had ik graag geweten. Het moet toch niet zo moeilijk zijn om de waarheid te mogen lezen. Vaak vertelt die vrouw gewoon onzin die door echte wetenschappers wordt weerlegd. Indien niet is NINA gewoon ongeloofwaardig en houdt er dan mee op.
 • Jef Lois

  5 jaar geleden
  Daar kan Liekens zeer zeker op antwoorden want zij heeft al enkele mannen versleten.
 1. COLUMN. Goedele Liekens verklapt 3 alarmsignalen bij een eenrichtingsrelatie. “Dit is een toxische situatie”
  PREMIUM

  COLUMN. Goedele Liekens verklapt 3 alarmsigna­len bij een eenrich­tings­re­la­tie. “Dit is een toxische situatie”

  Zeg je vaak sorry? Regel jij de meeste dates? Ben je onzeker over jouw relatiestatus? Dat zijn enkele alarmsignalen dat jij, als enige, moeite doet in de relatie. Een totaal foute balans, aldus Goedele Liekens. Want liefde is géén eenrichtingsverkeer, benadrukt de seksuologe deze week in haar column. Ze legt uit hoe je de boel nog kan redden en hoe je de toxische situatie herkent. “Wie constant onzeker is, zal nooit iemand vinden die écht bij hen past.”
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.