Single zkt. Zomerlief: Knuffelbeer Koen (37) partner met humor

Om singles tijdens de coronapandemie te helpen bij het vinden van een lief, heeft HLN een oproep gedaan. Tientallen singles hebben zich ingeschreven. Vandaag stelt Koen zich graag voor. Koen is 37 jaar oud en omschrijft zichzelf als een echte knuffelbeer. Hij is op zoek naar een sportieve partner en kan een vleugje humor ook wel waarderen. Daarnaast vertelt Koen graag over zijn reisavonturen en zoekt hij iemand om samen mee te reizen.

 1. Wat hoort de Vlaming liefst tijdens seks? 35 opvallende reacties. “Uitspraken als: ‘Ik wil u nu keihard tegen de muur plakken’”

  Wat hoort de Vlaming liefst tijdens seks? 35 opvallende reacties. “Uitspraken als: ‘Ik wil u nu keihard tegen de muur plakken’”

  Wat hoor of merk je het liefst bij je partner tijdens het vrijen? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 23.100 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties binnen, wij verzamelen de meest opvallende. Uwe vertelt ook welke lessen we eruit kunnen trekken voor tussen onze eigen lakens. “Mannen willen geen kreunende vrouw die recht uit een pornofilm lijkt te komen. Het draait om meer: om voelen dat ze geniet en dat de connectie er is.”
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 3. Milan en Ella hebben stormachtige seks op de 6de verdieping met de gordijnen open. “Dat maak je maar een keer mee”
  Podcast

  Milan en Ella hebben stormachti­ge seks op de 6de verdieping met de gordijnen open. “Dat maak je maar een keer mee”

  Milan (25) en Ella (22) waren gewoon vrienden, van seksuele spanning was er geen sprake. Tot die ene avond. Plots was die aantrekkingskracht er wél en beleven ze samen een spectaculaire nacht, met een hevig onweer op de achtergrond dat alles alleen maar intenser maakte. Hoe hun supernacht precies verlopen is, hoor je in deze derde aflevering van de HLN-podcast ‘Mijn Superseks’.