Sex and the City (1998).
Volledig scherm
Sex and the City (1998). © Photo News

‘Sex and the City’- meesterbrein Candace Bushnell deelt haar beste datingtips

Doorheen de eerste zes seizoenen van ‘Sex and The City’ daten Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha samen meer dan 100 mannen. Hen ervaringsdeskundigen noemen is kortom een understatement. Dat beseften ze ook bij datingservice Match: ze overtuigden Candace Bushnell (63), het brein achter de New Yorkse vriendinnen, om haar beste datingtips te delen. 

 1. COLUMN. Goedele Liekens over wat 1 op de 2 vrouwen overkomt na seks. “Schaam je niet, laat het gebeuren”
  PREMIUM

  COLUMN. Goedele Liekens over wat 1 op de 2 vrouwen overkomt na seks. “Schaam je niet, laat het gebeuren”

  Een orgasme is de ultieme ontlading. Ook voor Goedele Liekens, lezen we in haar wekelijkse column. Ooit kwam die ontlading met een verrassing voor de seksuologe: tranen. “En ik vond dat gênant.” La Liekens onderzocht het fenomeen dat 1 op de 2 vrouwen overkomt en weet nu wat er achter die occasionele tranen schuilgaat. “Stel als partner op dat moment geen vragen, alsjeblieft.”
 2. Louise werd bewust lesbisch, na lange relatie met een man: “Ik heb moeten leren hoe je vrouwen bevredigt”
  PREMIUM

  Louise werd bewust lesbisch, na lange relatie met een man: “Ik heb moeten leren hoe je vrouwen bevredigt”

  Je seksuele geaardheid is een keuze, stelt Louise Morel in haar boek ‘Lesbienne worden in 10 stappen’. “Iedereen die dat wil, kan lesbisch worden.” Sterker nog: Louise raadt het aan, na een leven als hetero. Zelfs al is het even wennen. Zijn vrouwen echt beter af als lesbiennes? We stellen de auteur 11 kritische vragen over haar controversiële standpunt. “De eerste keer seks met een vrouw? Ik was compleet het noorden kwijt.”