Samantha en Medhi
Volledig scherm
Samantha en Medhi © Photo News

Samantha en Mehdi kennen elkaar al van in de kleuterschool: “Onze liefde is sterker dan ons geloof”

Samantha (28) en Mehdi (27) groeien samen op, maar vanaf het middelbaar verliezen ze elkaar uit het oog. Een reactie van Mehdi op Samantha’s sociale media brengt daar jaren later verandering in. “Omdat Mehdi toen nog geen rijbewijs had, ging ik hem oppikken. Op de terugrit viel er een stilte, die hij plots doorbrak met een kus.”

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Verliefd worden op je overbuur? Het overkwam Kelly en Frank: “In de douche kusten we voor het eerst”
  PREMIUM

  Verliefd worden op je overbuur? Het overkwam Kelly en Frank: “In de douche kusten we voor het eerst”

  Door een slechte ervaring heeft Kelly een afkeer van mannen. Nooit zou ze nog verliefd worden, laat staan een relatie beginnen. Maar dan ontmoet ze Frank, haar overbuurman die haar uit de nood helpt. Hoewel bij hem de vonk meteen overslaat, opent Kelly's hart zich maar heel langzaam. “Ik vond er niets beter op dan mijn kleren uit te doen en hem te volgen. Toen viel de puzzel in elkaar.”