thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Ruim je gebroken hart op, op de Marie Kondo-manier

De Japanse Marie Kondo leerde ons opruimen. Haar populaire KonMari-methode gaf ons een helder huis en een helder hoofd. Maar kan haar methode ook een gebroken hart opruimen? Volgens columniste Tova Weinstock wel...

 1. Redactrice Ellen testte een makkelijk trucje uit voor meer geluk (en het werkt écht)

  Redactrice Ellen testte een makkelijk trucje uit voor meer geluk (en het werkt écht)

  Voor mijn goed voornemen dacht ik mezelf het dit jaar eens makkelijk te maken. Ik zou elke dag één ding doen dat me gelukkig maakt. In de hoop zo een beetje te kunnen ontsnappen aan de stress en het gemopper van elke dag. Maar half januari ontdekte ik dat dit me veel zwaarder viel dan gedacht en dreigde ik compleet te falen, tot ik een kleine gelukstip van 'ambassador of happiness' Leo Bormans ontdekte. De sleutel tot dagelijks geluk blijkt 'm in iets heel kleins te zitten, iets waar jij zelfs tijd voor hebt.
 2. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.