Dieter Bacquaert
Volledig scherm
PREMIUM
© Dieter Bacquaert

Presentatrice Ann Van Elsen (42) schrijft een brief aan haar eerste grote liefde. “Eén zin van jou en ik stond perplex”

Het Zilvermeer in Mol: verder hoefde radiopresentatrice Ann Van Elsen als vijftienjarig meisje niet te reizen om een vakantielief te vinden. “Tot ik jou ontmoette, wist ik niet eens hoe verliefdheid voelde”, schrijft ze vandaag in een brief aan Guy, die na die vakantie ook haar eerste grote liefde tout court bleek. “Ik zag me al met je trouwen”, schrijft Ann, tot blijkt dat Guy ook met veelvuldig hartzeer komt. 

1 reactie

 • Tom Heyninck

  2 weken geleden
  Je kan teveel Willen. Ik zeg altijd van een mooie tafel moet je niet eten want dan kom je meestal bedrogen uit. Leg je grenzen niet zo hoog
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Acteur Ben Segers schrijft een brief aan zijn eerste vlam. “Ik was op slag weg van je, ik zal dat nooit vergeten”
  PREMIUM

  Acteur Ben Segers schrijft een brief aan zijn eerste vlam. “Ik was op slag weg van je, ik zal dat nooit vergeten”

  In de Zwitserse bergen raakte acteur Ben Segers (48) ooit betoverd door een meisje met blonde krulletjes, Myrtha. In een brief naar haar vertelt hij hoe hij zich toen voelde. “Ik was er zo van aangedaan, dat ik tijdens die vakantieweek verliefder en verliefder werd.” Na die ene vakantie keerde hij diezelfde zomer speciaal terug, om haar weer te zien. Was het wederzijds?