Getty
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty

"Pijn tijdens de seks is normaal" en meer seksmythes die we nog steeds geloven

Een man hoeft niet altijd klaar te komen, en ook met hiv kun je veilig vrijen. Sensoa doorprikt in een nieuwe campagne zes hardnekkige mythes rond seks, want we blijken trage leerlingen op dat vlak. "Seks is één van de weinige dingen die we onszelf moeten aanleren. En dat maakt ons hulpeloos," verklaren seksuologen. 

8 reacties

 • Andy Verachtert

  5 jaar geleden
  Seks bestaat al honderduizenden jaren en heeft altijd goed gewerkt zonder media advies. Seks dient om kindertjes te maken. De rest is bijzaak en vrijetijdsbesteding.
 • Patrick De pauw

  5 jaar geleden
  @Caroline Bex?een vrouw kan haar ook alleen behelpen daarvoor moet er niet altijd een man bij zijn waarom liegen vrouwen daarover Caroline?vrouwen spelen ook met zichzelf maar komen er niet voor uit!een vrouw kan dat meer doen dan een man want bij een man is er meer beweging bij nodig als hij aftrekt??
 • Jo Van Echelpoel

  5 jaar geleden
  Al eens van aangename pijn en een baarmoeder gehoord? Leer praten met elkaar en volg nooit mediatiek relatieadvies ; dient enkel om de gender en generatiekloof te vergroten. Bezint eer ge begint!
 • Caroline Bex

  5 jaar geleden
  Mustafa, een man kan zichzelf nog altijd behelpen als hij op ontploffen staat. Daar moet je de vrouw niet bij meesleuren...
 • Karen Berghmans

  5 jaar geleden
  Mijn vriend zou niet kunnen klaarkomen omdat ie besneden is? waar halen jullie deze foutieve informatie? Wij hebben trouwens een erg produktieve sexuele relatie zonder enige problemen!