Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images

OPROEP. NINA zoekt 65-plussers die willen praten over hun seksleven

Over seks bestaan nog steeds veel misverstanden. Een van de grootste denkfouten is dat oudere mensen niet meer vrijen. Het vuur is weg, de vlam is gedoofd. Maar het tegenovergestelde is waar: lust gaat niet met pensioen. Uit onderzoek van de Universiteit Luik en Universiteit Gent blijkt dat ongeveer een derde van de 65-plussers nog seksueel actief is. 

 1. Minne (41) toont ons haar ‘love body’ en vertelt hoe ze van haar naakte lijf ging houden: “Ik ontdekte de app ‘Perzik’”
  PREMIUM

  Minne (41) toont ons haar ‘love body’ en vertelt hoe ze van haar naakte lijf ging houden: “Ik ontdekte de app ‘Perzik’”

  Vlaamse vrouwen vallen massaal voor boudoirfotografie: in deze reeks vieren ze met de sexy foto’s hun lijf en hun vrouwelijkheid. Minne (41) had het daar lang moeilijk mee: omdat ze opgroeide met een fysieke bijzonderheid en zonder slanke lijn, schaamde ze zich voor haar vormen. Tot ze naaktportretten van zichzelf begon te maken. “Als een vreemde je stuurt dat je ‘zulke mooie billen hebt’, dan voel je je even heel begeerlijk.”
 2. Katleen (40) ontdekte dat haar man tien jaar geleden vreemdging. “Hoe kan ik hem ooit weer vertrouwen?”
  PREMIUM

  Katleen (40) ontdekte dat haar man tien jaar geleden vreemdging. “Hoe kan ik hem ooit weer vertrouwen?”

  Kathleen (40) vond haar man altijd al wat flirterig. Nu ontdekt ze plots dat hij tien jaar geleden een affaire had. Nochtans had hij ooit de perfecte kans om dat op te biechten. “Ik beging ook eens zo’n misstap. Toen het uitkwam, huilde Jeroen dag en nacht. Maar zelf zweeg hij.” Kathleen wil Jeroen ondanks haar woede weer leren vertrouwen. Maar kan dat wel? Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft raad.
 1. Naomi (29) is nu liever voor haar ‘love body’. “Ik was altijd jaloers op vrouwen met zo’n mooi ‘gleufje’ in hun decolleté”
  PREMIUM

  Naomi (29) is nu liever voor haar ‘love body’. “Ik was altijd jaloers op vrouwen met zo’n mooi ‘gleufje’ in hun decolleté”

  “Vroeger droeg ik push-upbeha’s met veel vulling. Die zullen wel voor meisjes als ik bedoeld zijn, dacht ik.” Vlaamse vrouwen vallen massaal voor boudoirfotografie. Met de sexy foto’s vieren ze in deze reeks hun lijf en hun vrouwelijkheid. Naomi (29) voelt zich een pak vrijer als vrouw sinds ze burlesque danst. Ze móést er met een zachte blik naar zichzelf leren kijken. “Dat ik de pil nu niet meer neem, helpt ook.”
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  8

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.