Roxanne Wellens
Volledig scherm
PREMIUM
© Roxanne Wellens

Op haar eerste date met Stef beleeft Yun dankzij de goddelijke seks een trance: “Ik wilde hem bezitten”

“Zijn vingers duwden mijn slipje voorzichtig opzij en ik voelde zijn vochtige lippen. ‘Ik weet dat je dit lekker vindt’, fluisterde hij.” Yun (40) is 29 wanneer ze de knappe, maar onzekere Stef ontmoet op een datingsite. Ze wil hem vanaf moment één en krijgt hem met een gewaagde move haar bed in. Hun allereerste date mondt zo uit in een extatische vrijpartij, waarin Yun haar grenzen verlegt.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. “Ze vrijen om hun partner niet kwijt te raken.” Expert bespreekt 5 misvattingen over aseksuele mensen
  PREMIUM

  “Ze vrijen om hun partner niet kwijt te raken.” Expert bespreekt 5 misvattin­gen over aseksuele mensen

  “Ik was een sekssymbool, maar seks maakte me doodsbang.” Paris Hilton (42) dacht lange tijd dat ze aseksueel was. Hoe weet je of je zelf een laag libido hebt of aseksueel bent? En heeft een relatie dan kans op slagen? Een professor seksuologie verheldert. “Er is geen fysiek probleem. We weten bijvoorbeeld dat aseksuele mensen net zo vaak masturberen als mensen die seksueel zijn.”
 3. 1 op 4 mannen overweegt dé pil, maar die is nog niet voor morgen: “Een hormonale gel om dagelijks op je schouder te smeren, wordt nu volop getest”
  PREMIUM

  1 op 4 mannen overweegt dé pil, maar die is nog niet voor morgen: “Een hormonale gel om dagelijks op je schouder te smeren, wordt nu volop getest”

  Er doen al heel lang speculaties de ronde over een écht anticonceptiemiddel voor mannen, maar wanneer komt dat er eindelijk aan? Overgewaaid uit Frankrijk duikt de ‘ballenlift’ op, een ring die de testikels optilt, waardoor ze opwarmen en de zaadproductie stilvalt, schrijft Dag Allemaal. Dat is toch de belofte van het ding: is het een blik op anticonceptie voor mannen die kan werken? En wat zou zoiets betekenen voor de vruchtbaarheid? Urologen Piet Hoebeke en Guy T’Sjoen leggen het uit.