Verliefde collega's Jim en Pam in de tv-serie 'The Office'
Volledig scherm
Verliefde collega's Jim en Pam in de tv-serie 'The Office' © rv

Op date gaan met een collega: dit zijn de do's-and-don'ts

Goed voornemen voor 2018: eindelijk die ene persoon op een afspraakje vragen, waar je al enkele maanden een boontje voor hebt. Wel wordt het vervelend als jullie toevallig dezelfde werkplek delen. Hoe vraag je een collega uit op het werk, zonder dat het ongepast of gênant wordt? The Huffington Post vroeg het aan datingexperts en HR-verantwoordelijken. 

4 reacties

 • eddy claes

  5 jaar geleden
  Etienne, bij veel bedrijven staat in het arbeidsreglement dat relaties verboden zijn, indien toch moet één van de twee de firma verlaten.
 • Etienne Madden

  5 jaar geleden
  het kan u natuurlijk wel overkomen. wat ik niet snap uit het artikel is hoe een werkgever dit kan verbieden? speelt dit zich niet volledig af in de privésfeer? moet je het sowieso kenbaar maken bij de werkgever in geval die dat tot ene relatie komt? ik kan me voorstellen dat als het een baas ondergeschikte reltie is of met iemand van HR of zo maar gewoon tussen collages zonder hiërarchische konfliken zie ik niet dat een werkgever dit kan verbieden.
 • Joris Claes

  5 jaar geleden
  Zou dat nooit overwege. Werk en privé zen gescheiden beste.
 • Celor Weityens

  5 jaar geleden
  En achteraf heb je een #MeToo aan uw been.
 1. COLUMN. Goedele Liekens geeft tips voor meer dirty talk. “Kijk samen deze Netflixreeks voor sexy oneliners”
  PREMIUM

  COLUMN. Goedele Liekens geeft tips voor meer dirty talk. “Kijk samen deze Netflix­reeks voor sexy oneliners”

  Het voelt voor veel Vlamingen een beetje onwennig. En toch spoort Goedele Liekens ons deze week in haar column kordaat aan om meer aan dirty talk te doen. “Het voelt als een soort – pardon my French – dubbele penetratie.” Intensere seks dus, maar hoe word je er goed in? De seksuologe geeft do’s, don’ts en tips voor beginners. “In bed kan je starten met een zinnetje als ‘wat ben je juicy’.”
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 1. EROTISCH VERHAAL. Olivia beleeft een heet avontuur in de Schotse Hooglanden. “‘Je hebt me’, fluistert hij”
  PREMIUM

  EROTISCH VERHAAL. Olivia beleeft een heet avontuur in de Schotse Hooglanden. “‘Je hebt me’, fluistert hij”

  Wanneer Olivia de lotto wint, verandert haar leven. Ze maakt haar droom waar en gaat hiken in Schotland. Het is er stil en desolaat. Maar dan komt ze de vreselijk knappe Cameron tegen, die er met zijn baard en lange haren even ruig uitziet als het landschap. Vanaf moment één weet ze het: ze wil hem. Hard. Wil de eenzame wandelaar haar ook? “Plots is hij achter mij. Ik ruik hem. Zijn zweet.”