Pexels
Volledig scherm
PREMIUM
© Pexels

Onze redactrice test de datingapp Happn: “Ik zie dat Nick mijn huis 32 keer is gepasseerd. Is hij een stalker?”

“Plots ben ik weer single, en dat tijdens de grootste sociale crisis die we ooit gekend hebben.” Dus begeeft redactrice Grâce (23) zich, net als veel andere singles, richting datingapps. Vijf datingapps. In deze voorlaatste aflevering van digidate test ze Happn, een app die werkt met je locatie. Ze ontdekt er dat sommige romantische idealen moeilijk in te lossen zijn, liefde letterlijk een spel is en je beter in je eigen buurt blijft om te daten: “Wie privacy hoog in het vaandel draagt, kan beter geen liefde zoeken via Happn.”

0 reacties

 1. Nu datingapps populairder zijn dan ooit in Vlaanderen: welke biedt de grootste kans op een relatie? Enkele experts geven advies
  PREMIUM

  Nu datingapps populair­der zijn dan ooit in Vlaanderen: welke biedt de grootste kans op een relatie? Enkele experts geven advies

  Het lijkt logisch dat de meest populaire app de grootste kans biedt op het vinden van een partner. Alleen al omdat er zoveel mensen op Tinder zitten dat het aanbod veel groter is dan bij kleinere spelers. “Klopt niet”, zeggen twee van onze drie experts in koor. Maar op welke app moeten we dan wél die prins(es) op het witte paard gaan zoeken in lockdowntijden? En hoeveel mag dat kosten? “Dat een datingapp gratis is, is niet noodzakelijk een voordeel.”
 2. Onze redactrice test Tinder en het betalende Tinder Gold. “Cédric is even snel uit mijn gedachten als hij er in sloop”
  PREMIUM

  Onze redactrice test Tinder en het betalende Tinder Gold. “Cédric is even snel uit mijn gedachten als hij er in sloop”

  “Plots overkomt het me. Single once again, tijdens de grootste sociale crisis die we ooit gekend hebben. ‘Belangrijk dat je nu experimenteert’, adviseert mijn psycholoog me. Gemakkelijker gezegd dan gedaan in deze tijd.” Dus begeeft onze redactrice Grâce (23) zich, net als massaal veel andere singles, richting datingapps. Vijf datingapps. In deze eerste aflevering van digidate test ze Tinder en zijn betalende variant Tinder Gold. “Liefde vinden is de meest complexe zoektocht die we ondernemen, maar volgens Tinder kan het in tien swipes.”
 3. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.