Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

NINA vraagt het aan ... dankzij deze 36 wetenschappelijke vragen ben je straks weer stapelverliefd op je partner

Voor onze wekelijkse interviews in NINA baseren we ons op een gerenommeerde studie van hoogleraar psychologie Arthur Aron. Hij onderzocht of de intimiteit tussen twee vreemden kan versneld worden door hen een specifieke reeks van 36 vragen voor te schotelen. Nu is het aan jou. Ga aan de slag en vul de vragenlijst in met je partner. Kom zo te weten hoe goed jullie op elkaar afgestemd zijn en laat de vonk (weer) overslaan. 

10 reacties

 • Eveline Van den Hout

  4 maanden geleden
  Dit doet me denken aan psychologische testen om de uitkomst daarna tegen de ondervraagde te gebruiken. Bizar en gevaarlijk. Liefst nooit te beantwoorden want de antwoorden veranderen toch na verloop van tijd.
 • Guido Verlinden

  7 maanden geleden
  Voor mij kan het niet fel genoeg zijn.!!!
 • Bernd Vaes

  7 maanden geleden
  Wetenschappelijke vragen? Weten de wijven van NINA wel, wat wetenschap is?
 • Rik Duyvejonck

  10 maanden geleden
  Wetenschappelijk? Wat is wetenschappelijk. Dat je al moest geloven wat ze uitkramen. Ben je ver weg van je huis.
 • Nico Herbots

  1 jaar geleden
  Als de vonk weg is, is ze weg. Veel mensen blijven krampachtig samen voor het geld, het huis, het gemak, de kinderen of de schone schijn. Maar moest je weten hoe het er achter vele geveltjes van die zogenaamd gelukkige gezinnetjes echt aan toe gaat … In het beste geval kan je elkaar blijven verdragen tot op het eind, met regelmatig aan weerszijden een onderdrukte verliefdheid met een hoop frustratie tot gevolg. Veel water en weinig wijn voor de voorbeeldige katholieken.