Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld ter illustratie. © Unsplash

Niels (31) is al drie jaar stiekem verliefd op Laura:
“Dertien jaar geen meisje meer gekust. Dan schéélt er toch iets?”

Geheimen. We steken ze weg, houden ze stil, bewaken ze met ons leven. Redactrice Sabine Vermeiren luistert elke week naar een Vlaming die wél praat. Eén keer alles op tafel. En dan nooit meer. Vandaag: zijn eerste lief had hem ­keihard bedrogen en Niels had van vrouwen z’n buik vol. Tót hij botste op Laura. Mooi, blond, single. Niels viel als een blok voor haar. Maar de angst om een blauwtje te lopen, verlamt hem nu al drie jaar. Laura weet nog altijd van niks en ­intussen tikt de klok. Al ­dertien jaar geen meisje meer gekust.

11 reacties

 • Carlos Simonis

  3 jaar geleden
  Alleen is maar alleen. En gefrustreerd blijven omdat een relatie is stuk gelopen om welke redenen dan ook, heeft totaal geen zin. Moet er niet aan denken om single te blijven, laat staan je heel leven lang. Heb verschillende relaties gehad, die stuk gelopen zijn omdat er geen wederzijdse liefde meer was. Dat kan, niemand heeft garanties op het leven. Dus huppel ik maar weer verder voort, zonder verwijten of frustraties. Leven kan zo simpel en heerlijk zijn.
 • Merlijn Metatron

  3 jaar geleden
  single zijn is beter, geen jaloezie, en je moet geen seks hebben om iemand lief te hebben, beter een mooie vrienschap, en natuurlijk is geen schande om als man je gevoelens toe te geven, dat je ooit hoop op meer, soms zijn mensen zo kort bij ons dat we zelfs ni meer realiseren dat er "meer" kan zijn, ik verkies een broer zus relatie boven "liefde" ,,,,, weet zelfs ni of ik nog geloof in "liefde"
 • Vince Baldwin

  3 jaar geleden
  13 jaar? So what? Ik ben al 10 jaar alleen en ik wil absoluut nooit nog een partner! Niks dan miserie!
 • Chris Adriaenssens

  3 jaar geleden
  Soms kan je het beter niet zeggen om de vriendschap niet kapot te maken ...
 • Yvanka Pilzer

  3 jaar geleden
  Als angst je verlamt en je vergeet te leven. H. Jackson Brown, auteur van het boek Life's litlle Instruction book zei: binnen 20 jaar ga je meer spijt hebben van de dingen die je niet gedaan hebt, dan van de dingen die je wel gedaan hebt. Een andere schrijver, William P Purkey zegt dan weer: Dans alsof er niemand aan het kijken is en heb lief alsof je nooit gekwetst zal worden. Zing alsof er niemand luistert en je leeft alsof de hemel op aarde is. Wijze lessen die mijn leven hebben veranderd.