Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Na een bevalling wordt je vagina nooit meer de oude & meer mythes over het vrouwelijke geslachtsdeel ontkracht

Jeuk vanonder moet wel wijzen op een schimmelinfectie, je kunt er zaken als een tampon of condoom in kwijtspelen en je hoort je vagina dagelijks te wassen met speciale zeep en lotion. Er doen heel wat mythes over het vrouwelijke geslachtsorgaan de ronde die simpelweg niet kloppen. De meeste vrouwen zijn er (hopelijk) al van op de hoogte, maar heren pakken beter pen en papier bij de hand. 5 mythes ontkracht.

3 reacties

 • Vera Franck

  5 jaar geleden
  Beste Mie Smeijers, ik ben dit jaar 58 en heb 2 gezonde kinderen op de wereld gezet . Ik heb nog steeds geen speedlappen zoals men dat zegt, maar nog steeds een spandertje . En dat je een maatje meer hebt aan jou voeten, kan zijn doordat je veel vocht ophouden tijdens de zwangerschap .
 • narjiss oualda delkarim narjiss

  5 jaar geleden
  praat voor jezelf Mie Smeijers, heb twee kinderen en ik zie geen verschil.even strak als voordien.
 • klint woods

  5 jaar geleden
  Je vaginale opening verandert wel degelijk na een bevalling en zeker na inscheuren of een knip! En dat zullen veel vrouwen kunnen beamen!! De rest wordt weer van vanouds. Maar je borsten veranderen ook. Bij de ene vrouw al meerd an bij de andere. Bij sommige vrouwen veranderen er nog anderen dingen bv. kunnen dikker of dunner haar krijgen, grotere voeten wat langer worden enz... Ik had een schoenmaat 37 toen ik zwanger werd en na mijn eerste een schoenmaat 38 en dat is gebleven