Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

Millennial love stories: “Toen Tinder gelanceerd werd in België, deed ik meteen mee. Heerlijk zo ongegeneerd vleeskeuren.”

De generatie geboren tussen 1980 en 2000 heeft het moeilijk op liefdesvlak, dat wijzen verschillende onderzoeken uit. Ze zouden zich maar moeilijk kunnen binden, zijn een tikje egocentrisch en kruipen zonder schaamte na één date tussen de lakens. NINA’s redacteur Timon ging op zoek naar hun love stories.  

8 reacties

 • Patrick De pauw

  5 jaar geleden
  Vrouwen mogen keuren maar o wee als een vent kijkt?vrouwen zijn voyeurs en exhibitionistes
 • Jos Den Beste

  5 jaar geleden
  Lijkt me een beetje teveel op een verhaal uit de "boekjes". Ik lees ook geen enkel argument waarom deze relatie zou blijven duren. Dit lijkt me een tijdelijk leven naast mekaar en niet met elkaar.
 • Peter Buyck

  5 jaar geleden
  Oei, vrouwen mogen blijkbaar wél aan vleeskeuringen doen...
 • Reynaut Bosmann

  5 jaar geleden
  @Joeri: 'Dat ik anderhalf jaar geleden naar rechts heb geswiped' ...
 • Peter Janssen

  5 jaar geleden
  Erg gesteld als je al via een app een lief moet gaan zoeken...de jeugd is triest tegenwoordig
 1. Louise werd bewust lesbisch, na lange relatie met een man: “Ik heb moeten leren hoe je vrouwen bevredigt”
  PREMIUM

  Louise werd bewust lesbisch, na lange relatie met een man: “Ik heb moeten leren hoe je vrouwen bevredigt”

  Je seksuele geaardheid is een keuze, stelt Louise Morel in haar boek ‘Lesbienne worden in 10 stappen’. “Iedereen die dat wil, kan lesbisch worden.” Sterker nog: Louise raadt het aan, na een leven als hetero. Zelfs al is het even wennen. Zijn vrouwen echt beter af als lesbiennes? We stellen de auteur 11 kritische vragen over haar controversiële standpunt. “De eerste keer seks met een vrouw? Ik was compleet het noorden kwijt.”
 2. COLUMN. Goedele Liekens verklapt 3 alarmsignalen bij een eenrichtingsrelatie. “Dit is een toxische situatie”
  PREMIUM

  COLUMN. Goedele Liekens verklapt 3 alarmsigna­len bij een eenrich­tings­re­la­tie. “Dit is een toxische situatie”

  Zeg je vaak sorry? Regel jij de meeste dates? Ben je onzeker over jouw relatiestatus? Dat zijn enkele alarmsignalen dat jij, als enige, moeite doet in de relatie. Een totaal foute balans, aldus Goedele Liekens. Want liefde is géén eenrichtingsverkeer, benadrukt de seksuologe deze week in haar column. Ze legt uit hoe je de boel nog kan redden en hoe je de toxische situatie herkent. “Wie constant onzeker is, zal nooit iemand vinden die écht bij hen past.”
 3. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.