Foto door Aki Tolentino voor Unsplash
Volledig scherm
© Foto door Aki Tolentino voor Unsplash

Millennial love stories: "Dat hij een relatie had, kon me eigenlijk weinig schelen"

De generatie geboren tussen 1980 en 2000 heeft het moeilijk op liefdesvlak, dat wijzen verschillende onderzoeken uit. Ze zouden zich maar moeilijk kunnen binden, zijn een tikje egocentrisch en kruipen zonder schaamte na één date tussen de lakens. NINA’s redacteur Timon ging op zoek naar hun love stories. 

0 reacties

 1. Na 20 jaar huwelijk herkent Linda (49) haar man niet meer. “Hij is een sociale drinker, maar kent zijn grenzen niet”
  PREMIUM

  Na 20 jaar huwelijk herkent Linda (49) haar man niet meer. “Hij is een sociale drinker, maar kent zijn grenzen niet”

  Linda (49) zat 20 jaar in een gelukkig huwelijk. Maar haar man lijkt opeens een ander mens. Hij heeft veel stress, sluit Linda buiten, drinkt soms ook een glas te veel en is dan thuis verbaal agressief. “Bij mij breekt er elke keer iets”, vertelt een wanhopige Linda. “Ik herken mijn man niet meer.” Hoe blijf je verbonden met een partner die gesloten en ongelukkig is? Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft advies.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 1. “Ze vrijen om hun partner niet kwijt te raken.” Expert bespreekt 5 misvattingen over aseksuele mensen
  PREMIUM

  “Ze vrijen om hun partner niet kwijt te raken.” Expert bespreekt 5 misvattin­gen over aseksuele mensen

  “Ik was een sekssymbool, maar seks maakte me doodsbang.” Paris Hilton (42) dacht lange tijd dat ze aseksueel was. Hoe weet je of je zelf een laag libido hebt of aseksueel bent? En heeft een relatie dan kans op slagen? Een professor seksuologie verheldert. “Er is geen fysiek probleem. We weten bijvoorbeeld dat aseksuele mensen net zo vaak masturberen als mensen die seksueel zijn.”
 2. EROTISCH VERHAAL. Olivia beleeft een heet avontuur in de Schotse Hooglanden. “‘Je hebt me’, fluistert hij”
  PREMIUM

  EROTISCH VERHAAL. Olivia beleeft een heet avontuur in de Schotse Hooglanden. “‘Je hebt me’, fluistert hij”

  Wanneer Olivia de lotto wint, verandert haar leven. Ze maakt haar droom waar en gaat hiken in Schotland. Het is er stil en desolaat. Maar dan komt ze de vreselijk knappe Cameron tegen, die er met zijn baard en lange haren even ruig uitziet als het landschap. Vanaf moment één weet ze het: ze wil hem. Hard. Wil de eenzame wandelaar haar ook? “Plots is hij achter mij. Ik ruik hem. Zijn zweet.”