Roxanne Wellens
Volledig scherm
PREMIUM
© Roxanne Wellens

Merel (37) heeft haar eerste orgasme met Willem: “Ik smachtte naar aanrakingen op mijn intiemste plaatsen”

“Toen hij zijn hoogtepunt bereikte, voelde ik een derde orgasme door mijn lichaam trekken, gewoon omdat hij in mij klaarkwam.” Merel (37) heeft al heel haar leven pijn tijdens het vrijen. Maar dat verandert resoluut wanneer ze Willem (48) ontmoet. Zijn zachte aanrakingen en liefdevolle blik zorgen ervoor dat ze alle remmen los gooit. 

 1. Dirks (50) seksleven lijdt onder zijn ene afknapper. “Ik vind grote schaamlippen lastiger dan een imperfect gebit”
  PREMIUM

  Dirks (50) seksleven lijdt onder zijn ene afknapper. “Ik vind grote schaamlip­pen lastiger dan een imperfect gebit”

  Dirk (50) kan moeilijk intiem zijn met een vrouw als zij niet beschikt over de ‘perfecte’ vulva: kleine schaamlippen en géén verkleuring, alsjeblieft. “Anders mis ik overgave in bed. En zo lopen, tot mijn spijt, mijn relaties stuk.” Hij wil zich die onrealistische eisen afleren. Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft advies en vertelt hoe je van seks geniet zónder storende gedachten over je partners uiterlijk.
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 1. Wat doe je best als je wraak wil nemen op een ex? Psychologe: “Pas op, je kan in je eigen voet schieten”
  PREMIUM

  Wat doe je best als je wraak wil nemen op een ex? Psychologe: “Pas op, je kan in je eigen voet schieten”

  In hun nieuwste songs halen Miley Cyrus en Shakira schaamteloos uit naar hun overspelige ex. Ze nemen wraak — en iedereen vindt dat cool. Is het wel een goed idee om je ex publiekelijk zwart te maken? En bestaan er gezonde manieren om de woede die je na een breuk voelt, op te vangen? Psychologe Sarah Van Pelt geeft advies. “Die boosheid is nog maar één fase van het hele verwerkingsproces.”
 2. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.